Confiterad Anka (anklår) Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.VINTIPS: Bordeauxviner, Cahors, Madiran.
Ankfett 400g. Syd-Väst Frankrike. Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité! Origin: Syd-Väst Se även: Gåsfett Se även: Ankfett 340g.
Ankconfit (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. Origin: Syd-Väst (se alla produkter) Om produkten är slut se andra varumärumärke här
Oliver med ansjovis Från Murcia, Spanien
Fleur de sel (havssalt) 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).
Gåsfett 320g. Gåsfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Valnötter i lösvikt Skörd 2021! Säljes i lösvikt per hekto. Välja antal hekto du vill köpa.
Caviarsked, pärlemor. 7cm. L'élégance et la simplicité de la nacre blanche.
Franska chips från Sibell, Bretagne, med Jura Ost smak (Comté AOP). 125g.
Vinaigrette med Dijonsenap 500ml Kalorisnål 240kcal/100gr (991kJ).
Hummer bisque (soppa) 370ml. Courtin, la Concamoise, Bretagne. Vår lena och smakrika hummerbisque är en hommage till detta utsökta bretonska skaldjur. Vår hummerbisque tillagas på traditionellt vis med färska råvaror innan den konserveras Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Tapas! Musslor à la marinade typ escabèche. 13/18 st. Från Spanien. Utan gluten.
Confiterade vaktellår Till servering: Apéritif: på en spet, att grilla snabbt på barbecue eller i stekpannan. Entrée: att grilla eller i stekpanann till en salad med vinaigrette. Huvudrätt: att steka med vitlök & persilja, till stekpotatis, karljohansvamp, kantareller eller kastanjer...
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Svarta Oliver med Kryddblandning (herbes de Provence) Barral, Nice. Olives noires arômatisées. Origin: Provence (se andra produkter).
Espelette Chili Peppar AOP* (Ezpeletako biperra) *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Se andra produkter med Espelette chilipeppar Origin: Syd-Väst Frankrike
Bonnat Mörkchoklad: 100% kakao utan socker. Äkta Franskt mörkt choklad 100% Kakao.
EKO Olivolja 500ml. från Salvagno i Verona, Italien. Gjord på ekologiskt odlade.
Petit Ecolier Lu med mjölkchoklad 150g. och Kakaosmör
Franska chips med chèvre & Espelettechilli smak 125g Bret's.
Surkål med champagne 400g Perfekt till en god korv, anka, fläskkött eller till fisk. Certifiering Label Rouge (garanti för varor av högsta kvalitet).
Franska chips från Bret's, Bretagne, med Cheddar & Roscoff lök 125g.
Sandkaka från Biscuiterie de l'Abbaye, Normandie. Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Chilisås Harissa i tub - En smakrik kryddblandning från NordAfrica, Ursprungsland: Tunisien Harissa är en tunisisk stark röd sås gjord på bland annat chilipeppar och vitlök. Den är speciellt populär i Tunisien, men förekommer i andra nordafrikanska kök, som det marockanska. Harissa används ofta till couscous eller i soppor.
Ekologiska Kokta Kastanjer 200g. Glutenfri. Till: viltkött, fågel, som apéritif eller till en salad. Ready to serve...
Mini Cornichons från Maille 400g/210g. Gjort med Maille vinäger och senapsfrö. Dessa färska, noga utvalda och pastöriserade "cornichons" (franska ättiksgurkor), är tillverkade enligt gammalt recept från Maille i Dijon. Öppnad burk förvaras i kylskåp för att behålla sin smak och krispighet.
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk. Origin: Syd-Väst
Smörkex le Petit Normand med mjölkchoklad 150g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Ankterrin: Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås. Origin: Syd-Väst (se alla produkter).
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst se alla produkter
Hel Anklever (entier) 125g. med Vieil Armagnac & Sarawak peppar!Origin: Syd-Väst Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Salami från Loste le Bastou. Fantastisk god salami från Frankrike.
Chips "à l'ancienne" med havssalt 135g Havssalt från Camargue. Lantchips. Utan konserveringsmedel, utan färgämne.
Innehåll*: 1x Konfiterad anka 2 lår 1x Ankleverterrin 170g 1x Chokladkaka 80g 1x Svart hel tryffel 1x Havssalt 1x Frukter i alkohol 210g. 1x Fruktvinäger 200ml. 1x Olivolja Alziari 1x Lyxte Compagnie Coloniale 1x Smörkola 150g 1x Marmelader 45g 1x Presentlåda/korg
Inlagda citroner 390g från Beldi. Gott till grillad kyckling, fisk och grytor som t.ex Tagine.
Sandkaka från Normandie A la crème d'Isigny AOP. Med smör från Isigny AOP* *Ursprungs garanti
Hela Kastanjer i vatten Där de är i säsong mellan september och december...
Ankterrin med anklever 170g. Labeyrie Terrin är en perfekt start på en festlig måltid.
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Herbes de Provence är ett måste i Provencalskt kök! En blandning av Timjan, Basilika, Rosmarin, Mejram, Salvia till grillning. Provence (se andra produkter)
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Grovsenap Royale au Cognac 100g Pommery. CognacSenap Royale 100g.
Ostronkniv Knivar är till för att inte skada händerna vid öppnandet. Se övriga ostron tillbehör
Ankrillettes med 20% anklever 170g Ett specialitet från sydvästra Frankrike. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Rouille (Stark aioli) 80g En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar...
Sabreringssabel för champagne. Levereras i snygg träask Visa alla produkter från Laguiole
EKO PASTA COQUILLETTES FRÅN SAVOIE, ALPINA 500G 0% pesticid. 100% Fransk
Cornichons i vinäger 180g Accoceberry
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Gåslever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Fransk lufttorkad Salami med valnötter 250g Traditionella produkter från Loste
Turron 150g. Spansk nougat gjord av honung och mandel. Kommer från Orgaz, Toledo mitt i Spanien. Glutenfri.
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.ORIGIN: SYD-VÄST Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Cocktailkapris La Pedriza från Spanien Alltid gott som tilltugg eller till fisk, pasta, kyckling eller i sallader. Kaprisfrukter.
Julkorg 2021 Korgen innehåler: 1x Chokladkaka EKO des Francais 100g 1x Olivolja EKO 50cl. Alziari 1x Nougat från Provence 1x Julte Deluxe Compagnie Coloniale 1x Julmarmelad 325g 1x Julsenap 385g 1x Calissons Maxim's från Provence 1x Havssalt 125g 1x JulKorg i trä.
Lökmarmelad 100g Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
BÄST-FÖRE-DATUM: MAJ 2022 Mjuk pepparkaka med valnötter & Fikon Fransk skivad mjuk pepparkaka speciellt anpassad för gåslever eller ost. Ett recept med både sötma och pepparsmak som är framtaget för att passa speciellt bra ihop med gåslever. Varsågod och njut!
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Olivolja Alziari 1 liter ifrån Nice Fruitée Douce. I smaken har olivoljan toner av mango, hasselnött och kronärtskocka.
Mjölkchoklad Bonnat Madagascar Äkta Fransk mörkchoklad Bonnat. 75% kakao.
LavendelHonung från Luberon 230g. Famille Mary Origine France
Sardeller & kapris i jungfru olivolja från Ortiz.
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Fisksoppa (certifiering Label Rouge) Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet.Provence (se andra produkter)
Vildsvinpaté 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Franska chips från Bret's eller Sibell, Bretagne, med Jura Ost smak (Comté AOP). 125g.
Cachou Lajaunie från Toulouse 2st. Lakrits
Gåslever 125g Larnaudie med vin från Junrancon. Passar utmärkt till mjukpepparkaka och fikonmarmelad.
Ekologisk Smörkaka från Normandie. biscuiterie de l'Abbaye.
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Franska chips med chèvre & Espelettechilli smak 125g.
Tonfisk i olivolja och havssalt 220g. Bonito del Norte, Emperatriz Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk
Tapenade från Alziari, Nice med svarta oliver Les recettes de Provence. Traditionelt recept från Provence, gjort i Nice, franska Rivieran. Tapenade betyder kapris...
Fikonmarmelad med apesinskal och valnötter och Marc de Bourgogne 110g. Vårt kanske mest populära osttillbehör Origin: Provence (se andra produkter)
Dijonsenap Pommery Fine 100g Ganska stark! Ifrån Meaux