Confiterad Anka (anklår) Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.VINTIPS: Bordeauxviner, Cahors, Madiran.
Ankfett 400g. Syd-Väst Frankrike. Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité! Origin: Syd-Väst Se även: Gåsfett Se även: Ankfett 340g.
Ankconfit (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. Origin: Syd-Väst (se alla produkter) Om produkten är slut se andra varumärumärke här
Valnötter i lösvikt Säljes i lösvikt per hekto. Välja antal hekto du vill köpa.
Gåsfett 320g. Gåsfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité! Origin: Syd-Väst Se också: Ankfett
Fleur de sel (havssalt) 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).
Macarons 8 st. Ny packning! Bakat av den franske bagaren, Sébastien Boudet. Finns 8 per paket: Lakrits, karamell, hallon, choklad.
GÅSLEVERBLOC 65G Larnaudie Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Macarons 8 st. Ny packning! Bakat av den franske bagaren, Sébastien Boudet Finns 8 per paket: 2x Pistasch, 2x Vanilj, 2x Citron, 2x Skogsbär.
Caviarsked, pärlemor. 7cm. L'élégance et la simplicité de la nacre blanche.
Confiterade vaktellår Till servering: Apéritif: på en spet, att grilla snabbt på barbecue eller i stekpannan. Entrée: att grilla eller i stekpanann till en salad med vinaigrette. Huvudrätt: att steka med vitlök & persilja, till stekpotatis, karljohansvamp, kantareller eller kastanjer...
Tapas! Musslor à la marinade typ escabèche. 13/18 st. Från Spanien. Utan gluten.
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Ekologisk Mayonnaise Delouis, Frankrike,Origin: Dijon (se andra produkter).
Surkål med champagne 400g Perfekt till en god korv, anka, fläskkött eller till fisk. Certifiering Label Rouge (garanti för varor av högsta kvalitet).
Espelette Chili Peppar AOP* (Ezpeletako biperra) *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Se andra produkter med Espelette chilipeppar Origin: Syd-Väst Frankrike
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. På glassburk. Origin: Syd-Väst
(till 2 personer) Innehåller:1x Confiterad Anka 2 lår 1x Ankleverterrin 170g. 1x Chokladkaka des francais eko 80g 1x Svarta Tryffel hel 1x Havssalt 1x Frukter i alkohol 210g. 1x Fruktvinäger 200ml. 1x Olivolja alziari 500ml. 1x Lyx te Compagnie Coloniale 1x Kolasalt Florentins 1x Honung apelsin 45g 1x Presentlåda/korg
La baguette de Paté med vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 130g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harepaté med Pomerol vin. - Rådjurpaté med St-Emilion vin. Origin: Syd-Väst se alla produkter
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Hel Anklever (entier) 125g. med Vieil Armagnac & Sarawak peppar!Origin: Syd-Väst Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Sabreringssabel för champagne. Levereras i snygg träask Visa alla produkter från Laguiole
Ekologiska Kokta Kastanjer 200g. Glutenfri. Till: viltkött, fågel, som apéritif eller till en salad. Ready to serve...
EKO Tryffelmajonnäs 160g. Utan konserveringsmedel, utan färgämnen. Tips: Till servering: till jätteräka, ägg och ljörom, pommes-frites, rotisserad kyckling, hummersalad...
Chilisås Harissa i tub - En smakrik kryddblandning från NordAfrica, Ursprungsland: Tunisien Harissa är en tunisisk stark röd sås gjord på bland annat chilipeppar och vitlök. Den är speciellt populär i Tunisien, men förekommer i andra nordafrikanska kök, som det marockanska. Harissa används ofta till couscous eller i soppor.
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 130g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Fransk lufttorkad Salami med valnötter 250g Traditionella produkter från Loste
Ankterrin: Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås. Origin: Syd-Väst (se alla produkter).
Ankterrin med anklever 170g. Labeyrie Terrin är en perfekt start på en festlig måltid. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Julkorg 2020 Korgen innehåler: 1x Chokladkaka 100g 1x Olivolja 50cl. Alziari 1x Nougat eller kolasalt 1x Te Deluxe Compagnie Coloniale 1x Marmelad 1x Dijonsenap 1x Havssalt från Camargue 125g 1x JulKorg i trä.
Ankrillettes med 20% anklever 170g Ett specialitet från sydvästra Frankrike. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Hela Kastanjer i vatten Där de är i säsong mellan september och december...
Confiterade ankbröst från Maison Argaud 445g. Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Svarta Oliver med Kryddblandning (herbes de Provence) Barral, Nice. Olives noires arômatisées. Origin: Provence (se andra produkter).
Salami från Loste le Bastou. Fantastisk god salami från Frankrike.
Ostronkniv Knivar är till för att inte skada händerna vid öppnandet. Se övriga ostron tillbehör
Inlagda citroner 390g från Beldi. Gott till grillad kyckling, fisk och grytor som t.ex Tagine.
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Grovsenap Royale au Cognac 100g Pommery. CognacSenap Royale 100g.
Sandkaka från Biscuiterie de l'Abbaye, Normandie. Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Hummer bisque (soppa) 370ml. Courtin, la Concamoise, Bretagne. Vår lena och smakrika hummerbisque är en hommage till detta utsökta bretonska skaldjur. Vår hummerbisque tillagas på traditionellt vis med färska råvaror innan den konserveras Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Rouille (Stark aioli) En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar... Se också: Fisksoppa
Chips "à l'ancienne" med havssalt 135g Havssalt från Camargue. Lantchips. Utan konserveringsmedel, utan färgämne.
Mjuk pepparkaka med valnötter & Fikon Fransk skivad mjuk pepparkaka speciellt anpassad för gåslever eller ost. Ett recept med både sötma och pepparsmak som är framtaget för att passa speciellt bra ihop med gåslever. Varsågod och njut!
Sandkaka från Normandie A la crème d'Isigny AOP. Med smör från Isigny AOP* *Ursprungs garanti
Traditions Paket: 1x Gåsleverbloc (eller annat) 1x Äpplejuice cider 75cl. 1x Crêperolles 100g 1x Ankterrin 170g. 1x Champagnegelé 50g. 1x Fikonmarmelad 380g. 1x Chokladkaka 100g. 1x Dijonsenap 370g 1x Presentlåda i trä.
Anksalami 200g Fantastisk god salami från Pyréneerna i Frankrike. Tillverkas av en liten charkuteri, Mayté.
Gåslever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Herbes de Provence är ett måste i Provencalskt kök! En blandning av Timjan, Basilika, Rosmarin, Mejram, Salvia till grillning. Provence (se andra produkter)
Turron 150g. Spansk nougat gjord av honung och mandel. Kommer från Orgaz, Toledo mitt i Spanien. Glutenfri.
Lökmarmelad 100g Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
Fisksoppa (certifiering Label Rouge) Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet.Provence (se andra produkter)
Confiterad Anka 12 lår.Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. Recept VINTIPS: Chateau Lauduc rouge 79439 La Croix Cantenac Saint Emilion 78853 Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Fikonmarmelad med apesinskal och valnötter och Marc de Bourgogne 120g. Vårt kanske mest populära osttillbehör Origin: Provence (se andra produkter)
Jul & Nyårs Macarons 8 st. Finns 8 per paket: 2x Glögg, 2x Pepparkaka, 2x Saffran, 2x Äpple! "A Royal Tradition sedan 1533... Ska serveras på Nobel Middagens efter fest - The Nobel Night Cap. Macarong"
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
EKO Mousserande Äppeljuice cider, Pétillant... Juliet Äppel Drick goda bubblor & kör...
Mjölkchoklad Bonnat Madagascar Äkta Fransk mörkchoklad Bonnat. 75% kakao.
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. På glassburk.ORIGIN: SYD-VÄST Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Olivolja Alziari 1 liter ifrån Nice Fruitée Douce. I smaken har olivoljan toner av mango, hasselnött och kronärtskocka.
Gåslever 120g Larnaudie med vin från Junrancon. Passar utmärkt till mjukpepparkaka och fikonmarmelad.
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Ankleverbloc 130g Larnaudie Excellence Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Bonnat Mörkchoklad: 100% kakao utan socker. Äkta Franskt mörkt choklad 100% Kakao.
Fikonmarmelad 100% frukt Marmeladen är god till chèvre, anklevermousse mm... Köp 6st. betala för 30kr./st!
Coq au vin med vin från Cahors 580g En klassik fransk rätt Tupp i vin från Marcillac
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Ostlådan kan beställas endast med hemleverans i Stockholm. Innehåller: - 4 franska ostar! - 1 salami 250g eller skinka. - 1 Apéritif ost. - 1 Lantpaté med tryffel 130g - 1 Kex til osten. - 1 Marmelad Folie Fromage 45g. - 1 Korg eller trälåda. Beställning senast på tisdag kl12.00 o lev. på torsdag eller fredag.
Tapenadine 180g Les recettes de Provence. Traditionelt recept från Provence, gjort i Nice, franska Rivieran. Tapenade betyder kapris.
LavendelHonung från Luberon 280g. Famille Mary Origine France
Hel vaktel kokta med karljohansvamp. 620g 2 pers. Origin: Syd-Väst (se alla produkter) Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Bio Albon smörkex mjölkchoklad - Petit beurre au chocolat 150g
Ankfett 340g Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité! Origin: Syd-Väst Se även: Gåsfett
Fikonmarmelad EKO Marmeladen är god till Brie, Getost, stark blåmögel, patéer... Origin: Provence
Provensalska blandade kryddor 100% Provence origin Det här kryddblandning passar till alla rätter, från grönsaker till fisk... Origin: Provence (se andra produkter)
Vildsvinpaté 190g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Kastanjpuré osötad Jätte gott till en rådjursfilé eller ett helstekt kalkon!
Musslor escabèche till apéritif (tapas) 100g. Fransk/Spansk inläggning med musslor i en marinad med vinäger... Jätte Gott till apéritif med ett vitvin som t.ex Sancet.
Godiskorg Deluxe Innehåler: 1x EKO Mörkchoklad Chocolat des Francais 100g 1x Pomme d'amour 150g 1x Nougat från Dalarna! 80g. 1x Mini Calisson d'Aix 50g i ask 1x Mörkchoklad Bonnat 100g. (högkvalite) 1x Smörkola karamell 150g. 1x Fruktkola 50g 1x Korg
Lantpaté med anka 190g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike