Confiterad Anka (anklår) Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.VINTIPS: Bordeauxviner, Cahors, Madiran.
Ankfett Syd-Väst Frankrike. Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité! Origin: Syd-Väst
Fleur de sel (havssalt) 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).
Franska chips från Brets, Bretagne, med Jura Ost smak (Comté AOP). 125g.
Ankconfit (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. Origin: Syd-Väst (se alla produkter) Om produkten är slut se andra varumärumärke här
Vinaigrette med Dijonsenap 500ml Kalorisnål 240kcal/100gr (991kJ).
Franska chips från Bret's, Bretagne, med Cheddar & Roscoff lök 125g.
Gåsfett 320g. Gåsfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Valnötter i lösvikt Skörd 2022! Säljes i lösvikt per hekto. Välja antal hekto du vill köpa.
EKO Olivolja 500ml. från Salvagno i Verona, Italien. Gjord på ekologiskt odlade.
Hummer bisque (soppa) 370ml. Courtin, la Concamoise, Bretagne. Vår lena och smakrika hummerbisque är en hommage till detta utsökta bretonska skaldjur. Vår hummerbisque tillagas på traditionellt vis med färska råvaror innan den konserveras Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Smörkex le Petit Normand med mjölkchoklad 150g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Cocktailkapris La Pedriza från Spanien Alltid gott som tilltugg eller till fisk, pasta, kyckling eller i sallader. Kaprisfrukter.
Caviarsked, pärlemor. 7cm. L'élégance et la simplicité de la nacre blanche.
Svarta Oliver med Kryddblandning (herbes de Provence) Barral, Nice. Olives noires arômatisées. Origin: Provence (se andra produkter).
Tapas! Musslor à la marinade typ escabèche. 13/18 st. Från Spanien. Utan gluten.
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Färdig blandning för moelleux chokladsockerkaka (ca. 10 bitar) - tillsätt endast smör och ägg. Innehåll: 1 påse med mjölblandning 1 påse med mörk chokladchips/knappar Allergener: MJÖL - GLUTEN, MJÖLK.
EKO Olivolja 250ml. från Verona, Italien. Gjord på ekologiskt odlade.
Surkål med champagne 400g Perfekt till en god korv, anka, fläskkött eller till fisk. Certifiering Label Rouge (garanti för varor av högsta kvalitet).
Mini Cornichons från Maille 400g/220g. Gjort med Maille vinäger och senapsfrö. Dessa färska, noga utvalda och pastöriserade "cornichons" (franska ättiksgurkor), är tillverkade enligt gammalt recept från Maille i Dijon. Öppnad burk förvaras i kylskåp för att behålla sin smak och krispighet.
Oliver Salvagno urkärnad 12x180g
Les Folies fromage Päron, valnötter, honung 45g Som tillbehör till Blåmögel, Roquefortost och "fromages bleus. Den lätt sockrade äpple marmeladen, med kvitten och kryddor, ger en lätt kryddighet och gifter sig perfekt med osten!
Espelette Chili Peppar AOP* (Ezpeletako biperra) *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Se andra produkter med Espelette chilipeppar Origin: Syd-Väst Frankrike
Bonnat Mörkchoklad: 100% kakao utan socker. Äkta Franskt mörkt choklad 100% Kakao.
Sandkaka från Biscuiterie de l'Abbaye, Normandie. Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Chilisås Harissa i tub - En smakrik kryddblandning från NordAfrica, Ursprungsland: Tunisien Harissa är en tunisisk stark röd sås gjord på bland annat chilipeppar och vitlök. Den är speciellt populär i Tunisien, men förekommer i andra nordafrikanska kök, som det marockanska. Harissa används ofta till couscous eller i soppor.
Inlagda citroner 660g från Beldi. Gott till grillad kyckling, fisk och grytor som t.ex Tagine.
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Ekologiska Kokta Kastanjer 200g. Glutenfri. Till: viltkött, fågel, som apéritif eller till en salad. Ready to serve...
Tomatkoncentrat 140g. Dubbel koncentrat! Kan användas för att få en mer koncentrerad tomatsmak i pasta, tajine, soppor, tomatsås... Från Le Phare du Cap Bon
Godaste vinaigretten - denna klassisk vinaigrette. Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
Naturligt fint havssalt från Camargue 250g. Utan tillsats
Kastanjpuré sötad med vanilj Produkt slut i lager - liknande ersättande produkt: Kastanjpurée sötad i tub
Oliver med Paprika Från Murcia, Spanien
Les Folies fromage fikon, russin, lagerblad 45g Specialitet från Pyreneerna som ackompagnemang till chèvre/getost! Är även god att avsmaka till mjuka ostar som t.ex. Pont-l'Évêque ost - en fransk ost av vitmögeltyp från Normandiet.
Gröna Oliver Picholines Från Barral, Nice Oliver kommer från Languedoc/Provence.
Ekologisk Dijonnäs (stark majonnäs med Dijonsenap) från Delouis, Frankrike. Fantastisk god Dijonnaise till skaldjur, krabba, kycklyng eller till en köttbit. Passar också till som ingrediens till en vinaigrette, sås... Att blanda med olja, salt, vinäger och peppar!Origin: Dijon (se andra produkter).
Hela Kastanjer i vatten Där de är i säsong mellan september och december...
Havskräfsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En krämig och len kräftbisque som lyfter fram alla smakerna hos ett av våra mest uppskattade skaldjur: havskräftan. Vårt recept på kräftbisque innehåller garanterat inga färgämnen eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche......
Les Folies fromage Blåbär, vildtimjan 45g Serveras till Tomme de Vache (komjölk).
Ankterrin 90g Labeyrie Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås.
Tonfisk i olivolja och havssalt 220g. Bonito del Norte, Emperatriz Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk. Origin: Syd-Väst
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst se alla produkter
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Tartelettes Citron Bonne Maman 125g
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Grovsenap Royale au Cognac 100g Pommery. CognacSenap Royale 100g.
Olivolja Alziari 1 liter ifrån Nice Fruitée Douce. I smaken har olivoljan toner av mango, hasselnött och kronärtskocka.
Sandkaka från Normandie A la crème d'Isigny AOP. Med smör från Isigny AOP* *Ursprungs garanti
Les Folies fromage Aprikos, kumin & apelsinskal 45g Serveras till camenbert
Smörkex le Petit Normand Nature 140g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
LavendelHonung från Luberon 230g. Famille Mary Origine France
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Lökmarmelad 110g Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
Turron 150g. Spansk nougat gjord av honung och mandel. Kommer från Orgaz, Toledo mitt i Spanien. Glutenfri.
Ankterrin med anklever 170g. Labeyrie Terrin är en perfekt start på en festlig måltid.
Les Folies fromage Svarta Körsbär, Lakrits 45g Till fåros eller Tomme de Montagne - fransk opastöriserad hård dessertost.Dessert från Pyreneerna som tillbehör till getost och Tomme de Montagne-ost. Körsbäret och lakritsen ger en söt och kryddig touch till osten.
Kastanjpuré osötad Jätte gott till en rådjursfilé eller ett helstekt kalkon!
Rouille (Stark aioli) 80g En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar...
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Herbes de Provence är ett måste i Provencalskt kök! En blandning av Timjan, Basilika, Rosmarin, Mejram, Salvia till grillning. Provence (se andra produkter)
Aprikosmarmelad 380g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Havssalt med Ekologiska Provencalska örter. 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).
Innehåll*: 1x Konfiterad anka 2 lår 1x Ankerrin 170g 1x Chokladkaka 80g 1x Svart hel tryffel, tapenade 1x Havssalt 1x Frukter i alkohol 210g. 1x Fruktvinäger 200ml. 1x Olivolja Alziari 1x Lyxte Compagnie Coloniale 1x Smörkola 150g 1x Marmelader 45g 1x Presentlåda/korg
Salami från Loste le Bastou. Fantastisk god salami från Frankrike.
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST