Underkategorier
MUSSLOR À LA GALICIENNE 115G PALACIO DE ORIENTE
Fleur de sel (havssalt) 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).
Strö salt från Camargue. Naturel Finn havssalt 250g. Utan tillsats
Ostronkniv Knivar är till för att inte skada händerna vid öppnandet. Se övriga ostron tillbehör
Filets de maquereaux Escabèche conserve 169g French Gourmet
Fisksoppa (certifiering Label Rouge) Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet.Provence (se andra produkter)
Bouillabaisse fisk och skaldjurssoppa från Provence. 2-3 personer. Nettovikt: 780ml Volym: 765ml
Caviarsked, pärlemor. 10cm. Sturia L'élégance et la simplicité de la nacre blanche.
Caviarsked, pärlemor. 7cm. L'élégance et la simplicité de la nacre blanche.
HUMMERSOPPA (BISQUE) KONCENTRERAD FRENCH GOURMET 400G. Soppan är koncentrerad, blanda till samma volym vatten. Räcker till 4 pers.
Fiskarens soppa från medelhavet. 720ml Azais Polito
Ölfisk soppa 400g. från les Terres Neuvas i Bretagne. Med brittöl 12%. En riktig traditionell fisksoppa där man tillsatt lite bretonsk öl som friskar upp och ger en fördjupad smak. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5 minuter.
Krabbsoppa 400g. med lite Cognac... från Courtin i Bretagne. En traditionellt tillagad soppa på strandkrabbor från Bretagne. En len och krämig velouté som värmer och piggar upp. Våra soppor tillagas utan tillsatser eller förtjockningsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Havskräfsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En krämig och len kräftbisque som lyfter fram alla smakerna hos ett av våra mest uppskattade skaldjur: havskräftan. Vårt recept på kräftbisque innehåller garanterat inga färgämnen eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche......
Hummer bisque (soppa) 370ml. Courtin, la Concamoise, Bretagne. Vår lena och smakrika hummerbisque är en hommage till detta utsökta bretonska skaldjur. Vår hummerbisque tillagas på traditionellt vis med färska råvaror innan den konserveras Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Fisksoppa de l'Océan 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5...
Langustsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5 minuter.
Grovsalt (havssalt) från Camargue 1kg.
Fleur de sel (havssalt från Guérande i Frankrike) 125g. Handplockning. Origin: Atlantkusten nära Bretagne. Även kallas Celtic Sea Salt.
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Makrillfiléer 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Tonfisk Ventresca de Bonito del Norte MSC i EKO olivolja 200g. från Emperatriz, Spanien
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Ensalada de Mar med surimi sticks och Pimiento. MSC fisk i eko olja.
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Hel ansjovis i olivolja 100g från Conserverie Courtin i Bretagne. Våra sardeller tillreds på traditionellt vis, läggs i askar och täcks av ett tunt lager olivolja som lyfter fram alla smakerna i denna lilla fisk.
Tonfisk Atún Claro en aceite de oliva Virgen Extra EKO 112g från ortiz, Spanien. Hög kvalité!
Tapas! Musslor à la marinade typ escabèche. 13/18 st. Från Spanien. Utan gluten.
Sardiner med olivolja från Spanien Spanska sardiner av hög kvalitet.Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk Spanska Delikatesser
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Sardiner med Espelettechili peppar från Atlanten 115g. Kategori: Gott från Havet, Sardiner.
Musslor escabèche till apéritif (tapas) 100g. Fransk/Spansk inläggning med musslor i en marinad med vinäger... Jätte Gott till apéritif med ett vitvin som t.ex Sancet.
Rouille (Stark aioli) 80g En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar...
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Tonfisk i olivolja och havssalt 200g. Bonito del Norte, Emperatriz Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Grillade Sardiner med tomat. Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.