Vår Terrin, Patéer, Rillettes och Foie gras har noga utvalts bland de bästa franska märkena.
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Hel anklever med 3% svarta tryffel 130g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Anklever (Bloc) 65g DUCS DE GASCOGNE
Ankleversås med Vin från Jurancon, Pyrénées-Atlantique. Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike. Väldig god sås till kött eller fågel...
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Hel gåslever med 3% svarta tryffel 125g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Anklever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst