Vår Terrin, Patéer, Rillettes och Foie gras har noga utvalts bland de bästa franska märkena.
Ankleversås med Vin från Jurancon, Pyrénées-Atlantique. Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike. Väldig god sås till kött eller fågel...
Rillettes de canard - Ankrillettes 100g med 30% anklever Maison Argaud
Hel Anklever (entier) 125g. med Vieil Armagnac & Sarawak peppar!Origin: Syd-Väst Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Hel gåslever med 3% svarta tryffel 125g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
GÅSLEVERBLOC 65G Larnaudie Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Gåslever 125g Larnaudie med vin från Junrancon. Passar utmärkt till mjukpepparkaka och fikonmarmelad.
Anklever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Anklever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Plaisirs Gourmands Lyxig låda fylld med franska delikatesser. Innehåller: 1x Ankleverterrin hel Réserve med Sauternesvin! 120g. 1x Ankleverterrin hel ifrån Quercy 120g 1x Lökmarmelad 50g 1x Fikon confit 50g 1x Låda Limited Edition!
Ankterrin med anklever 170g. Labeyrie Terrin är en perfekt start på en festlig måltid.
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Ankrillettes med 20% anklever 170g Ett specialitet från sydvästra Frankrike. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
BÄST-FÖRE-DATUM: MAJ 2022 Mjuk pepparkaka med valnötter & Fikon Fransk skivad mjuk pepparkaka speciellt anpassad för gåslever eller ost. Ett recept med både sötma och pepparsmak som är framtaget för att passa speciellt bra ihop med gåslever. Varsågod och njut!