Vår Terrin, Patéer, Rillettes och Foie gras har noga utvalts bland de bästa franska märkena.
Hel gåslever med 3% svarta tryffel 125g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Gåsleverbloc 125g GODARD - OIE DU PÉRIGORD* *Ursrpung Périgord.
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Hel anklever med 3% svarta tryffel 130g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Anklever (Bloc) 65g DUCS DE GASCOGNE
Ankleversås med Vin från Jurancon, Pyrénées-Atlantique. Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike. Väldig god sås till kött eller fågel...