Ankconfit 2 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Paprika & Espelettechilivinäger från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till grillat, i en vinaigrette och för att göra en "deglacing" av vitt kött, stek, ankbröst etc.
Vinäger med aprikos & vanilj 200ml
Citron & Grapefruktvinäger från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt tillfisk, skaldjur eller kykling salad med torkade frukter.
Ankconfit 1 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
EKO Olivolja Alziari 100ml cuvée Pauline Jungfru olivolja, spray i fyllningsbar flaska.
Parmesansås (crème) med sommartryffel (Tuber aestivum) 170g God till pasta eller på crostini.
Nice Oliver Alziari AOP* 220g. *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Origin: Nice, Franska Rivieran Region: Alpes-Côte-D'Azur
PASSIONSFRUKTVINÄGER 200ml. Al'olivier Passar utmärkt tillfiks och skaldjur. Men också för att deglassera havskräftor eller till tonfisktartar eller lax. Att testa till en fågelsalad med torkade frukter. Region: Alpes-Côte-D'Azur
Alziari Toast presentask ingår: Alziari set med 3 olika röror: Tapenade, Tomates suprêmes och Caviar d'Aubergine
Tryffelask Alziari " Retour de marché" ingår: 1x Extra jungfru Olivolja med tryffel 250ml. 1x Tapenade med Tryffel 80g 1x Havssalt från Camargue med tryffel 50g 1x Presentask
Blåbärsvinäger från A l' Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt tillvitkött, fågel eller på röstade fikon i ugnen.
Fikonvinäger med fikon pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt tillvitkött, fågel eller på röstade fikon i ugnen. BÄSTFÖRE: 31/08
BÄST-FÖRE (MEN OFTAST BRA EFTER): 31 AUGUSTI 2023 EKO Extra Jungfru Olivolja 250ml från A l'Olivier, Nice. 3 sorters oliver: Koroneiki, Arboussane, Urano.
Olivolja Alziari 100ml fruitée douce Jungfru olivolja, spray och på fyllningsbar.
EKO Olivolja med basilic 250ml från A l'Olivier, Nice. Passar utmärkt till en salad med tomater och mozzarella, chèvreost, grilladlax eller en gaspacho. Kan också användas till din dressing med en balsamvinäger från Modena.
Mangovinäger med mango pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till ankbröst eller karamelisera griskött. Men också gott till olika dessert som t.ex mango/kokos desserts... Att testa till exotiska salader med räkor, ingefära, avokado och äpple... Region: Alpes-Côte-D'Azur Se även: franska rivieran
Hallonvinäger med hallon pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till salader med tometer, pinjenötter på rostad bröd eller för att deglacera ankbröst, kalvlever eller fågel.
Olivolja Castelas AOP 250ml (flaska). Skörd 2022. Från Provence Oljan kännetecknas av en framträdande, eldig smak av gröna oliver och skuret gräs, med en eftersmak av rå kronärtskocka. Mycket fruktig, nära nog kryddstark, är den idealisk till skaldjur, vilt, ostar och råkost. Silvertmedajl i Concours Général Agricole de Paris 2022! (Skörd 2021) Origin:...
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Olivolja Alziari 1 liter ifrån Nice Fruitée Douce. I smaken har olivoljan toner av mango, hasselnött och kronärtskocka.