Användandet av kryddor i matlagningen är idag utbrett och vanligt... Välja din favorit!
Underkategorier
Dijonsenap EKO med grönpeppar Dijonsenap är baserad på ekologiskt odlade produkter.Origin: Dijon (se andra produkter).
Havssalt du vigneron ifrån Bordeaux Havssalt (Ile de Ré) med rödvin från Bordeaux (merlot & Cabernet)! Otroligt gott! Passa utmärkt till grill köt & nöttkött t.ex...
Maldonsalt med 5% tryffel 50g Maldon-salt med 5 % tryffel är en lyckad kombination av tryffelns enastående smakrikedom och det subtila Maldon-saltet.
Träväska med 10 olika kryddor, peppar, salt från Terre Exotique + 1 mortier
3st. mini Fleur de sel de Camargue (havssalt): - Havssalt 40g. - Havssalt med vitlök EKO 40g. - Havssalt med Provence örter EKO. Provence (se andra produkter).
Tomatkoncentrat 140g. Dubbel koncentrat! Kan användas för att få en mer koncentrerad tomatsmak i pasta, tajine, soppor, tomatsås... Från Le Phare du Cap Bon
Grovt havssalt från l'Île de Ré (Atlanten) 1kg. Les Sauniers
Havssalt med Ekologisk Provence örter från Provence. 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).
Inlagda citroner 390g från Beldi. Gott till grillad kyckling, fisk och grytor som t.ex Tagine.
Harissasås Berbère 190g. Kategori: Kryddor, chili, salt > chili
Chilisås Harissa i tub - En smakrik kryddblandning från NordAfrica, Ursprungsland: Tunisien Harissa är en tunisisk stark röd sås gjord på bland annat chilipeppar och vitlök. Den är speciellt populär i Tunisien, men förekommer i andra nordafrikanska kök, som det marockanska. Harissa används ofta till couscous eller i soppor.
Fleur de sel - Havssalt 80g. Kvarn Ursprung: Ile de Ré, Atlanten, Frankrike.
Fleur de sel (havssalt) 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).