Ankterrin med anklever 170g. Labeyrie Terrin är en perfekt start på en festlig måltid.
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Gröna Oliver LUCQUES Från Barral, Nice Oliver kommer från Languedoc
Fikonmarmelad EKO Marmeladen är god till Brie, Getost, stark blåmögel, patéer... Origin: Provence
Plåtburk Paris 315g. Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
VIT NOUGAT med HONUNG & MANDLAR 100G. Äkta vit fransk handtillverkad nougat från Montélimar!
Vinäger fr. Champagne 250ml A l'olivier Lagrad på ekfat 1 år
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Innehåll: 1x Konfiterad anka 1 lår 1x Lemonad Mandarine 75cl. 1x Ankterrin 90g 1x Julsenap 250g Pommery 1x Chokladkaka 100g 1x Toast kex till ost 120g 1x Frukter i alkohol 210g. 1x Fruktvinäger 200ml. 1x Lyxte Compagnie Coloniale 1x Smörkola salt 180g 1x Marmelader 30g 1x Presentlåda/korg
3st. mini Fleur de sel de Camargue (havssalt): - Havssalt 40g. - Havssalt med vitlök EKO 40g. - Havssalt med Provence örter EKO. Provence (se andra produkter).
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Salami från Loste le Bastou. Fantastisk god salami från Frankrike.
Godaste vinaigretten - denna med honungssmak. Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
Ostronkniv Knivar är till för att inte skada händerna vid öppnandet. Se övriga ostron tillbehör
Fisksoppa (certifiering Label Rouge) Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet.Provence (se andra produkter)
Den klassiska Dijonsenapen från Amora 440g
Sabreringssabel för champagne. Levereras i snygg träask Visa alla produkter från Laguiole
Clementinmarmelader från Korsika 370g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Mörkchoklad Bonnat Haïti: Äkta Fransk mörkchoklad Bonnat.
Les Folies fromage Äpple med Espelette chilipeppar 45g Serveras till Brie ost.
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.ORIGIN: SYD-VÄST Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Cachou Lajaunie från Toulouse 2st. Lakrits
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Nice Oliver AOP 230g Barral
Ankconfit de canard 4 lår 1240 g Larnaudie IGP Sud-Ouest
Vildsvinpaté 100g. Manoir Alexandre Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur...
Hallonmarmelad 370g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Grillade Sardiner med tomat. Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Krabbsoppa 400g. med lite Cognac... från Courtin i Bretagne. En traditionellt tillagad soppa på strandkrabbor från Bretagne. En len och krämig velouté som värmer och piggar upp. Våra soppor tillagas utan tillsatser eller förtjockningsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Mjölkchoklad Bonnat Madagascar Äkta Fransk mörkchoklad Bonnat. 75% kakao.
Körsbärsmarmelad 370g! EKO Servera på toast eller till en Brie-ost eller brebis... Origin: Provence
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Apelsinmarmelad 370g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Provensalska blandade kryddor 100% Provence origin Det här kryddblandning passar till alla rätter, från grönsaker till fisk... Origin: Provence (se andra produkter)
Dijonsenap Pommery Fine 100g Ganska stark! Ifrån Meaux
Sardiner med olivolja från Spanien Spanska sardiner av hög kvalitet.Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk Spanska Delikatesser
Metallåda mini med smörkola med havssalt från Ile de Ré 50g Tillverkare: Ile de Ré chocolats, Ile de Ré, Frankrike.
Fikonmarmelad 370g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Bäst-före (men bra efter): april-24 Mjuk pepparkaka med Fikon Fransk skivad mjuk pepparkaka speciellt anpassad för gåslever eller ost. Ett recept med både sötma och pepparsmak som är framtaget för att passa speciellt bra ihop med gåslever. Varsågod och njut!
Fikon, Rum & Russinmarmelad 370g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Fikonmarmelad med apesinskal och valnötter och Marc de Bourgogne 110g. Vårt kanske mest populära osttillbehör Origin: Provence (se andra produkter)
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Kronärtskocka hjärta 190g Conservas Emperatriz Spanien
Plåtburk Les bains de mer med 315g. smörkex Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
Julmarmelad Au Temps d'Eugénie 325g. Med kryddor och valnötter
Mini-marmelad - mango och passionsfrukt. Tillverkare: Lucien Georgelin
Päron lime marmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Tapenade från Alziari, Nice med svarta oliver Les recettes de Provence. Traditionelt recept från Provence, gjort i Nice, franska Rivieran. Tapenade betyder kapris...
Gröna linser från Puy 500g.
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Sherryvinäger 500ml Pommery Traditionnel Sherryvinäger 7%. Importera Från Xérès, Spanien, buteljerad i Meaux, Frankrike.
Confiterade anklår 2 lår 740g Label Rouge - i konservburk Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Gåsconfit - confiterad gås 2 lår från Périgord.Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Kökshandduk Champagne! Mått: 46x72cm Material: 100% bomull Se andra kökstillbehör Made in France!
Mousserande Äppeljuice cider, Pétillant... Jättegott och perfekt till barnen och de som inte vill ha alkoholhaltig dryck!
Confiterade anklår 2-pack 740g Label Rouge Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130g. På glassburk. Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.
Mangovinäger med mango pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till ankbröst eller karamelisera griskött. Men också gott till olika dessert som t.ex mango/kokos desserts... Att testa till exotiska salader med räkor, ingefära, avokado och äpple... Region: Alpes-Côte-D'Azur Se även: franska rivieran
Saltdiamanter från Himalaya 400g Hur använder man diamanterna? Placera diamanterna som en vacker dekoration längs bordets mitt. Gästerna väljer en saltdiamant och får prova att riva sitt eget salt... En originell idé som dina gäster med all säkerhet kommer att uppskatta!
Hummersoppa Azais Polito 3-4 tallrikar Origin: Provence (se andra produkter)
Grenadine syrup 70cl. Moulin de Valdonne
Sardiner i Olivolja 125g från Atlanten
Lantpaté/terrine "forestière" med anka 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Fisksoppa de l'Océan 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5...
Sauterad nöttkött från Aubrac med vin 410g.