Sardiner Label Rouge Les Trésors des Dieux 115g Från Saint-Gilles Croix de Vie
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Tonfisk Ventresca de Bonito del Norte MSC i EKO olivolja 145g. från Emperatriz, Spanien
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Ensalada de Mar med surimi sticks och Pimiento. I eko olivolja MSC Fisk.
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Hel ansjovis i olivolja 100g från Conserverie Courtin i Bretagne. Våra sardeller tillreds på traditionellt vis, läggs i askar och täcks av ett tunt lager olivolja som lyfter fram alla smakerna i denna lilla fisk.
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Tapas! Musslor à la marinade typ escabèche. 13/18 st. Från Spanien. Utan gluten.
Sardiner à la Provençale med olivolja från Les Gourmets
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Sardiner med olivolja från Spanien Spanska sardiner av hög kvalitet.Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk Spanska Delikatesser
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Tonfisk i olivolja och havssalt 220g. Bonito del Norte, Emperatriz Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk
Musslor escabèche till apéritif (tapas) 100g. Fransk/Spansk inläggning med musslor i en marinad med vinäger... Jätte Gott till apéritif med ett vitvin som t.ex Sancet.
Grillade Sardiner med tomat. Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Makrillfilé i olivolja från Bretagne, Conserverie Courtin. Våra småmakrillar i olivolja är ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare.
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Sardiner med Espelettechili peppar från Atlanten 115g. Kategori: Gott från Havet, Sardiner.
Tonfisk Atún Claro en aceite de oliva Virgen Extra EKO 112g från ortiz, Spanien. Hög kvalité!