Tonfisk Ventresca de Bonito del Norte MSC i EKO olivolja 145g. från Emperatriz, Spanien
Tapas! Musslor à la marinade typ escabèche. 13/18 st. Från Spanien. Utan gluten.
Sardiner med Espelettechili peppar från Atlanten 115g. Kategori: Gott från Havet, Sardiner.
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Grillade Sardiner med tomat. Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Tonfisk i olivolja och havssalt 220g. Bonito del Norte, Emperatriz Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk
Sardiner med olivolja från Spanien Spanska sardiner av hög kvalitet.Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk Spanska Delikatesser
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Ensalada de Mar med surimi sticks och Pimiento. MSC fisk i eko olja.
Filets de maquereaux Escabèche conserve 169g French Gourmet
Makrillfiléer 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Label Rouge Les Trésors des Dieux 115g Från Saint-Gilles Croix de Vie
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Hel ansjovis i olivolja 100g från Conserverie Courtin i Bretagne. Våra sardeller tillreds på traditionellt vis, läggs i askar och täcks av ett tunt lager olivolja som lyfter fram alla smakerna i denna lilla fisk.
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Makrillfilé i olivolja från Bretagne, Conserverie Courtin. Våra småmakrillar i olivolja är ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare.