Ankrillettes 100g Manoir Alexandre
Ankterrin: Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås. Origin: Syd-Väst (se alla produkter).
Vildsvinpaté 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Rådjurspaté 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Lantpaté från baskvien med espelette chili 100g Maison Argaud
Lantpaté/terrine "forestière" med anka 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Kaninpaté 100g. Maison Argaud - Baskvien Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Vaktelterrin Manoir Alexandre 100g
Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130g. På glassburk. Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.
Ekologiska Rillettes på fransk griskött 180g. Rillettes är gjort med 100% ekologisk griskött, salt och peppar, inget annat...
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Ankrillettes Larnaudie 180g
Ankterrin med anklever 170g. Labeyrie Terrin är en perfekt start på en festlig måltid.
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Rillettes d'oie - Gåsrillettes 180g Maison Argaud