FIELDS' OWNER ALZIARI
The house Nicolas Alziari, producer miller trading since 1868, is one of the most important French olive-growing field. Established in Nice since 1868, this house of quality elaborates many grands crus. Focusing on every detail of olive oil production, we put our requirement at the service of the finest connoisseurs ; pushing harvesting techniques to the extreme and constantly inventing new methods of extraction in our mill, we are also revolutionizing the world of olive oil by creating exceptional blends by selecting unique varieties in terroirs forgotten.
Alziaris butiken på gamla stan i Nice.
Conserverie Azaïs-Polito Parc Aquatechnique Rue de Bruxelles 34200 Sète
Bonnat var först med att införa det som kallas Grand Cru: chokladkakor som garanterat gjorts av kakao från ett och samma ursprung. Kakaon som används till Bonnatchokladen odlas bland annat i Ecuador, Madagaskar och Elfenbenskusten, vilka räknas som några av de bästa kakaoplantagerna i världen. Kakaosorterna importeras som bönor och rostas sedan på plats enligt tradition i Voiron. Flera av plantagerna ägs av familjen själva vilket är en garanti för god kvalitet och bra arbetsförhållanden.
Några av de mest populära chokladsorterna är Madagascar, Chuao, Haiti, och Cuba. I sortimentet finns också choklad med 100 procent kakao – perfekt att riva över bakverk.
Mycket fina choklad som är designad av olika artister.
Conserverie Courtin beställer direkt från fiskauktionen i Concarneau, en garanti för att alltid få den bästa fisken och kunna laga de godaste sopporna.
Fisk och grönsaker sjuder på låg värme i stora grytor. Sedan rörs sopporna samman, försiktigt så att man inte krossar fiskbenen som har en bitter smak.
Vi erbjuder ett brett utbud av traditionellt tillagade soppor, helt fria från färgämnen och konserveringsmedel.
Conservas Emperatriz is a family business in its second generation, dedicated to the manufacture of canned vegetables and canned seafood with more than 70 workers on equal terms.
Maison Argaud ligger i Syd-Väst Frankrike på den kända Bearn i Puyoô.
Saltet finns naturligt i våtmarkerna i Aigues-Mortes, där medelhavet och Camarge möts. Ett område med unik biologisk mångfald och som är hem för flera olika arter.
Enligt tradition skördas saltet på sommaren då temperaturen ökar och miljontals små saltkristaller formas på vattenytan. Detta görs enligt en noggrann process för att bibehålla saltets naturliga näringsämnen och för att bevara naturlivet i området.
Saltet passar till kryddning av alla typer av rätter och tar fram smakerna i din matlagning. Den klassiska burken med korklock är perfekt att ha framme på matbordet eller köksbänken.
Saltet finns, förutom i den klassiska förpackningen, även som praktisk ströare. I sortimentet finns också smaksatt salt med citron eller med kryddor från Provence.