Underkategorier
Från Charcuterie Mayté i franska Baskien erbjuder vi mycket noga utvalda, traditionellt tillverkade, lufttorkade korvar - ett perfekt tillbehör till aperitifen eller som förrätt. Från Labeyrie kommer högklassig lufttorkad Pata Negra och Serranoskinka.
Vår Terrin, Patéer, Rillettes och Foie gras har noga utvalts bland de bästa franska märkena.
Mangochutney med Espelette chilipeppar & ingefära 110g Lou soleil Gott till gåslever, , fågelterriner, kött eller till ost.
Lökmarmelad 100g. Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
Ankconfit 2 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Ankconfit 1 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Anklever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Coq au vin med vin från Cahors 580g En klassik fransk rätt Tupp i vin från Marcillac
HEL GÅSLEVER 130G CASTAING SUD-OUEST
Confit de Canard 4 lår 1345g. Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet. Ifrån Manoir Alexandre, Aveyron, Syd-Väst Frankrike
Confiterade anklår 2 lår 740g Label Rouge - i konservburk Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Ankconfit (Confit de canard) 2 lår Larnaudie
Gåsleverbloc 125g GODARD - OIE DU PÉRIGORD* *Ursrpung Périgord.
Lökmarmelad 110g. Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
Ankrillettes 100g Maison Argaud
Ankconfit de canard 4 lår 1240 g Larnaudie IGP Sud-Ouest
Ankrillettes Larnaudie 180g
Sauternes pärlor 30g Larnaudie
Ankleverbloc 80g (2 x 40). 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Anklever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Ankleverblock – halvkonserverad (mi-cuit) 200g Godard med havssalt från Guérande och penjapeppar. Skickas kyld - att hämtas ut dag efter sändningen!
Ankleversås med Vin från Jurancon, Pyrénées-Atlantique. Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike. Väldig god sås till kött eller fågel...
Tajine de poulet - Kyckling Tajine gryta 400g. till 2 pers. Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike. Serveras till couscous eller potatis.
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.ORIGIN: SYD-VÄST Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Confiterad korvar 700g. av gris och Espelette chilipeppar Accoceberry. Från franska baskvien. 10 st korvar per burk. Mycket gott till franska grytor som t.ex cassoulet eller med gröna linser och bönor...
Rådjurspaté 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130g. På glassburk. Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.
Saucisson Sec Le Montagnard från Alperna. Salami 250g Loste.
Confiterade anklår 2-pack 740g Label Rouge Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Confiterad Anka (anklår) Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.VINTIPS: Bordeauxviner, Cahors, Madiran.
Anklever Bloc 70g. IGP Från Godard Godard
Noir de Bigorre skinka 9kg. 20 månader Leveranstid ca 15 dagar.
Ankfett Syd-Väst Frankrike. Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Salami hasselnötter
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst se alla produkter
Ankterrin med anklever 170g. Labeyrie Terrin är en perfekt start på en festlig måltid.
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Ankconfit (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. Origin: Syd-Väst (se alla produkter) Om produkten är slut se andra varumärumärke här
Ankterrin 90g Labeyrie Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås.
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Gåsfett 320g. Gåsfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Gåsconfit - confiterad gås 2 lår från Périgord.Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Lantpaté/terrine "forestière" med anka 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Lantpaté från baskvien med espelette chili 100g Maison Argaud
Rökt ankbröst 90g lOSTE skickas som kyllvara
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Salami från Loste le Bastou. Fantastisk god salami från Frankrike.
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Hel gåslever med 3% svarta tryffel 125g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Confiterad Anka 12 lår.Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. Recept VINTIPS: Chateau Lauduc rouge 79439 La Croix Cantenac Saint Emilion 78853 Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Bäst-före (men bra efter): april-24 Mjuk pepparkaka med Fikon Fransk skivad mjuk pepparkaka speciellt anpassad för gåslever eller ost. Ett recept med både sötma och pepparsmak som är framtaget för att passa speciellt bra ihop med gåslever. Varsågod och njut!
Kaninpaté 100g. Manoir alexandree Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette...
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Skinka från Pyreneerna 6-7kg. 10 -12 månader Leveranstid ca 10 dagar. Priset beror på vikten och kan ajusteras sen. 149kr/kilo iaf.
Vildsvinpaté 100g. Manoir Alexandre Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur...