GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Bäst-före: 10/2024 Tryffelmajonnäs 180g Marcel Recorbet Tuber Aestivum 2%
Hyvel (eller mandoline på franska) till Tryffel eller choklad. Rostfritt Kommer från Italien och går även att använda till grönsaker. Man kan justera tjockleken med justerskruven. Total längd 18,5 cm.
Parmesansås (crème) med sommartryffel (Tuber aestivum) 170g God till pasta eller på crostini.
Tryffelask Alziari " Retour de marché" ingår: 1x Extra jungfru Olivolja med tryffel 250ml. 1x Tapenade med Tryffel 80g 1x Havssalt från Camargue med tryffel 50g 1x Presentask
Hel gåslever med 3% svarta tryffel 125g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Svarta sommar tryffelbitar 50g. Tuber Aestivum. Chambon & Marrel Perfekt att använda till salader, pasta, sås, fågel...
Karljohanssvamp 500 g Plockad i Syd-Väst Frankrike. Bl.a gott till stekt potatis, soppor, grytor... Finns även Karljohansvamp 25g
Tryffelsås 3% Tuber Brumale 100g. (vintertryffel) Godard, Chambon & Marrel från Le Lot i Aquitaine regionen (syd-väst Frankrike). Serveras till Tournedos, Oxstek, kalvfilé, ankbröst eller med smördeg...
Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130g. På glassburk. Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.
Tryffelhonung 170g. Famille Mary Recept tips: Pilgrimsmusslor med tryffelhonung!
Torkad Karljohansvamp 40G. Plockad i Syd-Väst Frankrike. Bl.a gott till stekt potatis, soppor, grytor... Finns även Karljohanssvamp 500g. förp.