Gröna Oliver Picholines Från Barral, Nice Oliver kommer från Languedoc/Provence.
Franska potatischips smaksatta med sommartryffel (tuber aestivum 1%)
Tapenade från Alziari, Nice med svarta oliver Les recettes de Provence. Traditionelt recept från Provence, gjort i Nice, franska Rivieran. Tapenade betyder kapris...
Kronärtskockscrème Savino 180g
Marconamandel med havssalt och rosmarin 100g El Nogal. Spanien.
Marconamandel med havssalt 100g El Nogal Spanien.
Franska chips från Bret's, Bretagne, med Cheddar & Roscoff lök 125g.
Saltat mini-kex (cookie) med Parmesan och basilika 90g, Flavie's & Co
Mejillones (musslor i Escabéche) Ria de Arosa 115g från ortiz, Spanien. Hög kvalité!
Franska chips från Sibell, Bretagne, med Jura Ost smak (Comté AOP). 125g.
Svarta Nyons oliver A.O.P. från Barnier, Frontignan i södra Frankrike
Gröna Oliver fyllda med anjovis från Barnier, Frontignan i södra Frankrike
Gröna Oliver med Provensalska örter från Barnier, Frontignan i södra Frankrike
Mini rökta Sardiner i olivolja106g MSC Parmentier
Mini Cornichons från Maille 400g/220g. Gjort med Maille vinäger och senapsfrö. Dessa färska, noga utvalda och pastöriserade "cornichons" (franska ättiksgurkor), är tillverkade enligt gammalt recept från Maille i Dijon. Öppnad burk förvaras i kylskåp för att behålla sin smak och krispighet.
Franska chips från Bret's, Bretagne, med Vinäger & Salt 125g.
Sardiner Label Rouge Les Trésors des Dieux 115g Från Saint-Gilles Croix de Vie
Sardeller i EKO jungfru olivolja från Ortiz. 47,5g. BÄST-FÖRE-DATUM: 31/12/2022 (men bra efter)
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Parmesansås (crème) med sommartryffel (Tuber aestivum) 170g God till pasta eller på crostini.
Tonfisk Ventresca de Bonito del Norte MSC i EKO olivolja 145g. från Emperatriz, Spanien
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Nice Oliver Alziari AOP* 220g. *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Origin: Nice, Franska Rivieran Region: Alpes-Côte-D'Azur
Alziari Toast presentask ingår: Alziari set med 3 olika röror: Tapenade, Tomates suprêmes och Caviar d'Aubergine
Bruschetta kronärtskocka 140g.
Marconamandel 125g. Almondeli. Spanien.
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Saucisson Sec Le Montagnard från Alperna. Salami 250g Loste.
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Tapas! Musslor à la marinade typ escabèche. 13/18 st. Från Spanien. Utan gluten.
Oliver med Paprika Från Murcia, Spanien
Mini rökta Sardiner med Paprika & chili 106g MSC Parmentier
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Salami hasselnötter
Fransk lufttorkad Salami med valnötter 250g Traditionella produkter från Loste
Svarta Oliver med Kryddblandning (herbes de Provence) Barral, Nice. Olives noires arômatisées. Origin: Provence (se andra produkter).
Musslor escabèche till apéritif (tapas) 100g. Fransk/Spansk inläggning med musslor i en marinad med vinäger... Jätte Gott till apéritif med ett vitvin som t.ex Sancet.
Sabreringssabel för champagne. Levereras i snygg träask Visa alla produkter från Laguiole
Salami från Loste le Bastou. Fantastisk god salami från Frankrike.
Ekologiska Kokta Kastanjer 200g. Glutenfri. Till: viltkött, fågel, som apéritif eller till en salad. Ready to serve...
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Sardeller & kapris i jungfru olivolja från Ortiz.