Bouillabaisse Fond 320g Azais Polito Till bouillabaisse, paella, fidéua.
Fisksoppa de l'Océan 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5...
Hummer bisque (soppa) 370ml. Courtin, la Concamoise, Bretagne. Vår lena och smakrika hummerbisque är en hommage till detta utsökta bretonska skaldjur. Vår hummerbisque tillagas på traditionellt vis med färska råvaror innan den konserveras Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Havskräfsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En krämig och len kräftbisque som lyfter fram alla smakerna hos ett av våra mest uppskattade skaldjur: havskräftan. Vårt recept på kräftbisque innehåller garanterat inga färgämnen eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche......
Krabbsoppa 400g. med lite Cognac... från Courtin i Bretagne. En traditionellt tillagad soppa på strandkrabbor från Bretagne. En len och krämig velouté som värmer och piggar upp. Våra soppor tillagas utan tillsatser eller förtjockningsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Ölfisk soppa 400g. från les Terres Neuvas i Bretagne. Med brittöl 12%. En riktig traditionell fisksoppa där man tillsatt lite bretonsk öl som friskar upp och ger en fördjupad smak. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5 minuter.
Rouille (Stark aioli) En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar... Se också: Fisksoppa
Torsk brandad från Azais Polito, Provence 360g. Ett specialitet från Languedoc. Tips: att blanda med potatismos, med lite smör och mjölk. Lägg på rivenost och gratinera i ugnen i 15 minuter. Extra gott gott med ett vitvin från södra Frankrike som t.ex. : Vacqueyras, Saint-Joseph en AOC Cassis.
Fisksoppa (certifiering Label Rouge) Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet.Provence (se andra produkter)
Bouillabaisse 850ml (fisk och skaldjurssoppa från Provence) Till servering: Rouille eller aïoli och vitt bröd o krutonger. Vintips: - Mousserande rosé Marquis de la Tour Artnr. 77725 - Chateau Lauduc Rosé 74124
Fisksoppa (Medelhavsfisk) 3/4 personer. Provence (se andra produkter).
Hummersoppa Azais Polito 3-4 tallrikar Origin: Provence (se andra produkter)