MUSSLOR À LA GALICIENNE 115G PALACIO DE ORIENTE
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Musslor escabèche till apéritif (tapas) 100g. Fransk/Spansk inläggning med musslor i en marinad med vinäger... Jätte Gott till apéritif med ett vitvin som t.ex Sancet.
Makrillfiléer 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Filets de maquereaux Escabèche conserve 169g French Gourmet
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Tonfisk Ventresca de Bonito del Norte MSC i EKO olivolja 200g. från Emperatriz, Spanien
Tapas! Musslor à la marinade typ escabèche. 13/18 st. Från Spanien. Utan gluten.
Sardiner med Espelettechili peppar från Atlanten 115g. Kategori: Gott från Havet, Sardiner.
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Grillade Sardiner med tomat. Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Tonfisk i olivolja och havssalt 200g. Bonito del Norte, Emperatriz Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk
Sardiner med olivolja från Spanien Spanska sardiner av hög kvalitet.Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk Spanska Delikatesser
Ensalada de Mar med surimi sticks och Pimiento. MSC fisk i eko olja.
Hel ansjovis i olivolja 100g från Conserverie Courtin i Bretagne. Våra sardeller tillreds på traditionellt vis, läggs i askar och täcks av ett tunt lager olivolja som lyfter fram alla smakerna i denna lilla fisk.
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.