Rea! Olivolja Castelas Classic AOP 250ml. Visa större

Olivolja Castelas Classic AOP 250ml.

11002QE16

Frankrike

Olivolja Castelas AOP 250ml (flaska).

Från Provence

Oljan kännetecknas av en framträdande, eldig smak av gröna oliver och skuret gräs, med en eftersmak av rå kronärtskocka. Mycket fruktig, nära nog kryddstark, är den idealisk till skaldjur, vilt, ostar och råkost.

 castelas-logo-medaille-argent-paris.jpg Silvertmedajl i Concours Général Agricole de Paris 2022

Origin: Provence

 

Mer detaljer

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 17 poänger. Din varukorg kommer att uppgå till 17 poänger som kan omvandlas till en kupong av 3.40kr.


179.00kr Inkl.moms

-30.00kr

209.00kr Inkl.moms

 • Våra virgin oljor är garanterat utan tillsatser av vatten, färgämnen och konserveringsmedel. Som naturliga, är de garanterat ren olivsaft. Då de inte är filterade kan de uppvisa en fällning som inte förändrar deras kvalitet i fråga om smak eller näringsvärde. Deras läkande kraft då det gäller hjärt-kärlsjukdomar och inom skönhetsvården där de används inom en mängd produkter är välkända och uppskattade ända från antiken.

  Vi skiljer mellan fyra olika sorters oliver:salonenque, aglandau, verdale des Baux och grossane. Dessa utgör grunden för den olivolja som kommer från Baux-de-Provence-dalen och skyddas med upphovsrätten AOP, vilket betyder att ursprunget är kontrollerat. Vär olivolja är internationellt ryktbar och eftertraktad.

  Beskrivning: 

  Märke: Castrelas

  Nettovikt eller volym: 250ml.

  Produktionsland: Provence Alpes Cote d'Azur.

  Innehåll: Extra jungfru olivolja.

  Kallextraherad

  Olivolja av hög kvalitet som utvunnits direkt från oliver och uteslutande genom mekaniska processer.

  Certifiering:  AOP Vallée des Baux de Provence

  Förvaring: Förvaras 12 månader.