Saltet finns naturligt i våtmarkerna i Aigues-Mortes, där medelhavet och Camarge möts. Ett område med unik biologisk mångfald och som är hem för flera olika arter.
Enligt tradition skördas saltet på sommaren då temperaturen ökar och miljontals små saltkristaller formas på vattenytan. Detta görs enligt en noggrann process för att bibehålla saltets naturliga näringsämnen och för att bevara naturlivet i området.
Saltet passar till kryddning av alla typer av rätter och tar fram smakerna i din matlagning. Den klassiska burken med korklock är perfekt att ha framme på matbordet eller köksbänken.
Saltet finns, förutom i den klassiska förpackningen, även som praktisk ströare. I sortimentet finns också smaksatt salt med citron eller med kryddor från Provence.
Naturligt fint havssalt från Camargue 250g. Utan tillsats
3st. mini Fleur de sel de Camargue (havssalt): - Havssalt 40g. - Havssalt med vitlök EKO 40g. - Havssalt med Provence örter EKO. Provence (se andra produkter).
Fleur de sel (havssalt från Guérande) 125g. Handplockning. Origin: Atlantkusten (se andra produkter)
Fleur de Sel Camargue med EKO vitlök och persilja 125g. Havssalt Burk med korklock Provence (se andra produkter).
Havssalt med Ekologiska Provencalska örter. 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).
Havssalt med Ekologisk Citron från Provence. 125g. burk med korklock
Fleur de sel (havssalt) 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).