Confiterad Anka (anklår) Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.VINTIPS: Bordeauxviner, Cahors, Madiran.
Franska chips från Brets, Bretagne, med Jura Ost smak (Comté AOP). 125g.
Fleur de sel (havssalt) 125g. burk med korklock Provence (se andra produkter).
Ankfett Syd-Väst Frankrike. Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Franska chips från Bret's, Bretagne, med Cheddar & Roscoff lök 125g.
EKO Olivolja 500ml. från Salvagno i Verona, Italien. Gjord på ekologiskt odlade.
Ankconfit (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. Origin: Syd-Väst (se alla produkter) Om produkten är slut se andra varumärumärke här
Vinaigrette med Dijonsenap 500ml Kalorisnål 240kcal/100gr (991kJ).
Gåsfett 320g. Gåsfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
EKO Olivolja 250ml. från Verona, Italien. Gjord på ekologiskt odlade.
Valnötter i lösvikt Skörd 2024! Säljes i lösvikt per hekto. Välja antal hekto du vill köpa.
Smörkex le Petit Normand med mjölkchoklad 150g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Hummer bisque (soppa) 370ml. Courtin, la Concamoise, Bretagne. Vår lena och smakrika hummerbisque är en hommage till detta utsökta bretonska skaldjur. Vår hummerbisque tillagas på traditionellt vis med färska råvaror innan den konserveras Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Cocktailkapris La Pedriza från Spanien Alltid gott som tilltugg eller till fisk, pasta, kyckling eller i sallader. Kaprisfrukter.
Les Folies fromage Päron, valnötter, honung 45g Som tillbehör till Blåmögel, Roquefortost och "fromages bleus. Den lätt sockrade äpple marmeladen, med kvitten och kryddor, ger en lätt kryddighet och gifter sig perfekt med osten!
Svarta Oliver med Kryddblandning (herbes de Provence) Barral, Nice. Olives noires arômatisées. Origin: Provence (se andra produkter).
Gröna Oliver Picholines Från Barral, Nice Oliver kommer från Languedoc/Provence.
Les Folies fromage Blåbär, vildtimjan 45g Serveras till Tomme de Vache (komjölk).
Sauternes gelé *AOC. Serveras till: anklever, ost och sås.
Les Folies fromage fikon, russin, lagerblad 45g Specialitet från Pyreneerna som ackompagnemang till chèvre/getost! Är även god att avsmaka till mjuka ostar som t.ex. Pont-l'Évêque ost - en fransk ost av vitmögeltyp från Normandiet.
Inlagda citroner 660g från Beldi. Gott till grillad kyckling, fisk och grytor som t.ex Tagine.
Sardiner Ortiz från Spanien i EKO olivolja 190g.
Tapas! Musslor à la marinade typ escabèche. 13/18 st. Från Spanien. Utan gluten.
Surkål med champagne 400g Perfekt till en god korv, anka, fläskkött eller till fisk. Certifiering Label Rouge (garanti för varor av högsta kvalitet).
Godaste vinaigretten - denna klassisk vinaigrette. Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
Caviarsked, pärlemor. 7cm. L'élégance et la simplicité de la nacre blanche.
Chilisås Harissa i tub - En smakrik kryddblandning från NordAfrica, Ursprungsland: Tunisien Harissa är en tunisisk stark röd sås gjord på bland annat chilipeppar och vitlök. Den är speciellt populär i Tunisien, men förekommer i andra nordafrikanska kök, som det marockanska. Harissa används ofta till couscous eller i soppor.
Ekologiska Kokta Kastanjer 200g. Glutenfri. Till: viltkött, fågel, som apéritif eller till en salad. Ready to serve...
Les Folies fromage Svarta Körsbär, Lakrits 45g Till fåros eller Tomme de Montagne - fransk opastöriserad hård dessertost.Dessert från Pyreneerna som tillbehör till getost och Tomme de Montagne-ost. Körsbäret och lakritsen ger en söt och kryddig touch till osten.
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Espelette Chili Peppar AOP* (Ezpeletako biperra) *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Se andra produkter med Espelette chilipeppar Origin: Syd-Väst Frankrike
Sandkaka från Biscuiterie de l'Abbaye, Normandie. Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Havskräfsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En krämig och len kräftbisque som lyfter fram alla smakerna hos ett av våra mest uppskattade skaldjur: havskräftan. Vårt recept på kräftbisque innehåller garanterat inga färgämnen eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche......
Tomatkoncentrat 140g. Dubbel koncentrat! Kan användas för att få en mer koncentrerad tomatsmak i pasta, tajine, soppor, tomatsås... Från Le Phare du Cap Bon
Bonnat Mörkchoklad: 100% kakao utan socker. Äkta Franskt mörkt choklad 100% Kakao.
Petit Ecolier Lu med mjölkchoklad 150g. och Kakaosmör
Strö salt från Camargue. Naturel Finn havssalt 250g. Utan tillsats
Les Folies fromage Aprikos, kumin & apelsinskal 45g Serveras till camenbert
Les Folies fromage Äpple med Espelette chilipeppar 45g Serveras till Brie ost.
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Tonfisk i olivolja och havssalt 200g. Bonito del Norte, Emperatriz Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk
Mörkchoklad Bonnat SELVA MAYA - Mexico 100g - 75% kakao Chokladen vann Guld Awards 2016 i Chocolate International Awards. Grands Crus d'Exception.
Hela Kastanjer i vatten Där de är i säsong mellan september och december...
Kastanjpuré osötad Jätte gott till en rådjursfilé eller ett helstekt kalkon!
Ankterrin 90g Labeyrie Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås.
Svarta körsbärmarmelad 370g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Olivolja Alziari 1 liter ifrån Nice Fruitée Douce. I smaken har olivoljan toner av mango, hasselnött och kronärtskocka.
Smörkex le Petit Normand Nature 140g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Bäst-före (bra efter): 8 mars 2024 Mini-marmelad - körsbär. Tillverkare: Lucien Georgelin
Smörkex le Petit Normand Chocolat 140g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Svarta Oliver NYONS Från Barral, Nice Oliver kommer från Rhône Alpes.
Clementinmarmelad 370g EKO från Korsika Med hela skivor av kanderade clementiner. Servera som sylt till pannkakor, våfflor eller till hårdost.
Champagnegelé AOC* Serveras till: *Appelation Origine contrôlée
Aprikosmarmelad 380g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Ekologisk Dijonnäs (stark majonnäs med Dijonsenap) från Delouis, Frankrike. Fantastisk god Dijonnaise till skaldjur, krabba, kycklyng eller till en köttbit. Passar också till som ingrediens till en vinaigrette, sås... Att blanda med olja, salt, vinäger och peppar!Origin: Dijon (se andra produkter).
Sandkaka från Normandie A la crème d'Isigny AOP. Med smör från Isigny AOP* *Ursprungs garanti
Rouille (Stark aioli) 80g En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar...
Grovsalt (havssalt) från Camargue 1kg.
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
VIT NOUGAT med HONUNG & MANDLAR 100G. Äkta vit fransk handtillverkad nougat från Montélimar!
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Gröna Oliver LUCQUES Från Barral, Nice Oliver kommer från Languedoc
Jordgubbsmarmelad 30g Bonne Maman
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
EKO LavendelHonung 230g. Famille Mary Luberon. Honung från Bulgarien.
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Aprikosmarmelad 370g Bonne Maman
Grovsenap Royale au Cognac 100g Pommery. CognacSenap Royale 100g.
Fleur de sel (havssalt från Guérande i Frankrike) 125g. Handplockning. Origin: Atlantkusten nära Bretagne. Även kallas Celtic Sea Salt.
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst se alla produkter
Lökmarmelad 110g. Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST