Vår Terrin, Patéer, Rillettes och Foie gras har noga utvalts bland de bästa franska märkena.
Gåsleverbloc med Portvin (Foie Fin - icke tvångsmad) 12x150g. Larnaudie
Ankleverbloc med Armagnac (Foie Fin - icke tvångsmad) 150g. Larnaudie
Ankleverbloc 65g Larnaudie Excellence
Gåsleverbloc 125g GODARD - OIE DU PÉRIGORD* *Ursrpung Périgord.
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Anklever terrin med röda fikon 100g
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Ankleverbloc 80g (2 x 40). 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Anklever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Hel gåslever med 3% svarta tryffel 125g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Anklever Bloc 70g. IGP Från Godard Godard