Vinäger fr. Champagne 250ml A l'olivier Lagrad på ekfat 1 år
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Rouille (Stark aioli) 80g En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar...
Körsbärmarmelad 370g Bonne Maman
Tartelette Choklad 125g Marius
Ekologisk Dijonnäs (stark majonnäs med Dijonsenap) från Delouis, Frankrike. Fantastisk god Dijonnaise till skaldjur, krabba, kycklyng eller till en köttbit. Passar också till som ingrediens till en vinaigrette, sås... Att blanda med olja, salt, vinäger och peppar!Origin: Dijon (se andra produkter).
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
EKO Lavendel Honung 280g. La Bastide des abeilles Fransk honung
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst se alla produkter
Fleur de sel (havssalt från Guérande i Frankrike) 125g. Handplockning. Origin: Atlantkusten nära Bretagne. Även kallas Celtic Sea Salt.
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Päron lime marmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Fikonmarmelad EKO Marmeladen är god till Brie, Getost, stark blåmögel, patéer... Origin: Provence
HUMMERSOPPA (BISQUE) KONCENTRERAD FRENCH GOURMET 400G. Soppan är koncentrerad, blanda till samma volym vatten. Räcker till 4 pers. Njut av en smakrik och lyxig upplevelse. Denna premium-bisque är tillagad enligt franska traditioner och erbjuder en djup, autentisk smak av havet, perfekt för att förvandla dina måltider till en gourmetupplevelse.
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Grovsenap Royale au Cognac 100g Pommery. CognacSenap Royale 100g.
Ankrillettes med 75% kött Manoir Alexandre
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Clementinmarmelader från Korsika 370g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Herbes de Provence är ett måste i Provencalskt kök! En blandning av Timjan, Basilika, Rosmarin, Mejram, Salvia till grillning. Provence (se andra produkter)
Plåtburk Paris 315g. Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
Grillade Sardiner med tomat. Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Turron 150g. Spansk nougat gjord av honung och mandel. Kommer från Orgaz, Toledo mitt i Spanien. Glutenfri.
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Körsbärsmarmelad 370g! EKO Servera på toast eller till en Brie-ost eller brebis... Origin: Provence
Toasts med mandel & aprikos. Perfekt till mögelost, Roquefort 12 X 120 g Biscuiterie de Provence
Fisksoppa (certifiering Label Rouge) Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet.Provence (se andra produkter)
Krabbsoppa 400g. med lite Cognac... från Courtin i Bretagne. En traditionellt tillagad soppa på strandkrabbor från Bretagne. En len och krämig velouté som värmer och piggar upp. Våra soppor tillagas utan tillsatser eller förtjockningsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Provensalska blandade kryddor 100% Provence origin Det här kryddblandning passar till alla rätter, från grönsaker till fisk... Origin: Provence (se andra produkter)
Fikonmarmelad 380g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Fiskarens soppa från medelhavet. 720ml Azais Polito
Fikonmarmelad med apesinskal och valnötter och Marc de Bourgogne 110g. Vårt kanske mest populära osttillbehör Origin: Provence (se andra produkter)
Extra jungfru olivolja 750ml. Goccia d'Oro, Baldissero d'Alba, Italien
Sardiner med olivolja från Spanien Spanska sardiner av hög kvalitet.Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk Spanska Delikatesser
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.ORIGIN: SYD-VÄST Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Ankrillettes med 20% anklever 90g Ett specialitet från sydvästra Frankrike. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Innehåll: 1x Konfiterad anka 1 lår 1x Druvmust/mousserande äppeldryck/limonad 1x Ankterrin 90g 1x Senap 250g Pommery 1x Chokladkaka 100g 1x Toast kex till ost 120g 1x Frukter i alkohol 210g. 1x Fruktvinäger 200ml. 1x Lyxte Compagnie Coloniale 1x Nougat 100g 1x Marmelader 28g 1x Presentlåda/korg
Mjölkchoklad Bonnat Madagascar Äkta Fransk mörkchoklad Bonnat. 75% kakao.
Gåsleverbloc med Portvin (Foie Fin - icke tvångsmad) 12x150g. Larnaudie
Ankleverbloc med Armagnac (Foie Fin - icke tvångsmad) 150g. Larnaudie
Sabreringssabel för champagne. Levereras i snygg träask Visa alla produkter från Laguiole
Ostronkniv Knivar är till för att inte skada händerna vid öppnandet. Se övriga ostron tillbehör
Apelsinmarmelad 370g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Sherryvinäger 500ml Pommery Traditionnel Sherryvinäger 7%. Importera Från Xérès, Spanien, buteljerad i Meaux, Frankrike.
Mangovinäger med mango pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till ankbröst eller karamelisera griskött. Men också gott till olika dessert som t.ex mango/kokos desserts... Att testa till exotiska salader med räkor, ingefära, avokado och äpple... Region: Alpes-Côte-D'Azur Se även: franska rivieran
Kvittenmarmelad 380g Morvan från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Vildsvinpaté 100g. Manoir Alexandre Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur...
Fikon, Rum & Russinmarmelad 370g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Tapenade från Alziari, Nice med svarta oliver Les recettes de Provence. Traditionelt recept från Provence, gjort i Nice, franska Rivieran. Tapenade betyder kapris...
Plåtburk Les bains de mer med 315g. smörkex Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
Hallonmarmelad 370g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Franska chips från Bret's, Bretagne, med Vinäger & Salt 125g.
Hallonvinäger med hallon pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till salader med tometer, pinjenötter på rostad bröd eller för att deglacera ankbröst, kalvlever eller fågel.
Gésiers Confits - Gizzards 383g
Caramel au beurre salé Smörkolakräm med havssalt 220g
Julmarmelad Au Temps d'Eugénie 325g. Vår Julmarmelad "Confiture de Noël" från det hantverksmässiga franska familjeföretaget Au Temps d'Eugénie är en sann smaksensation som fångar julens magi i varje sked.
OLIVER MED ANSJOVIS BARRAL 200G. Upptäck en smakrik kombination av Medelhavets finaste ingredienser. Dessa noggrant utvalda gröna oliver är fyllda med en läcker ansjovispasta, vilket skapar en perfekt balans mellan sälta och en mild olivsmak. De är en idealisk smakhöjare för en rad olika rätter och tillfällen.
Langustsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5 minuter.
Jordgubbsmarmelad 370g EKO Servera som sylt till pannkakor, våfflor, gröt eller på smörgåsen !
Saltdiamanter från Himalaya 400g Hur använder man diamanterna? Placera diamanterna som en vacker dekoration längs bordets mitt. Gästerna väljer en saltdiamant och får prova att riva sitt eget salt... En originell idé som dina gäster med all säkerhet kommer att uppskatta!
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Fraise Tagada 120g Haribo - Bästföredatum : 09/2025
Sardiner med Espelettechili peppar från Atlanten 115g. Kategori: Gott från Havet, Sardiner.
Sandkaka från Normandie med äppel A la crème d'Isigny AOP. Med smör från Isigny AOP* *Ursprungs garanti