Mandarinmarmelad 250g Le TreCastagne...
Parismonad - cola zero 33cl. Made in Paris
Citron- och ingefärsmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på...
Bergamottmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på Bergamott från...
Mandarinmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på mandariner från...
GRANDES GALETTES - Smördegskaka "pure butter" 135g Mère Poulard, Mont...
Palets citron - Smörkex med citron 125g. de la Mère Poulard, Mont...
PETITS BEURRES Smörkex "pure butter" 145g de la Mère Poulard, Mont...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV Jasmin 100g Enligt...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV BOMULLSBLOM 100g...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV citrus bergamote...
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Ostronkniv Knivar är till för att inte skada händerna vid öppnandet. Se övriga ostron tillbehör
HUMMERSOPPA (BISQUE) FRENCH GOURMET 400G. Producerad i Bretagne. Soppan är koncentrerad, blanda till samma volym vatten. Räcker till 4 pers.
Toasts med mandel & aprikos. Perfekt till mögelost, Roquefort 12 X 120 g Biscuiterie de Provence
Fikon, Rum & Russinmarmelad 380g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Vildsvinpaté i Armagnac 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Manoir Alexandre, Syd-Väst Frankrike
Plåtburk Les bains de mer med 315g. smörkex Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
Hallonmarmelad 380g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Ankleverbloc med Armagnac (Foie Fin - icke tvångsmad) 12x150g. Larnaudie
Apelsinmarmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Apelsiner kommer från Nice regionen. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Mangovinäger med mango pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till ankbröst eller karamelisera griskött. Men också gott till olika dessert som t.ex mango/kokos desserts... Att testa till exotiska salader med räkor, ingefära, avokado och äpple... Region: Alpes-Côte-D'Azur
Sardiner med olivolja från Spanien Spanska sardiner av hög kvalitet.Bearbetade för hand i Spanien.
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Tapenade från Alziari, Nice med svarta oliver Les recettes de Provence. Traditionelt recept från Provence, gjort i Nice, franska Rivieran. Tapenade betyder kapris...
Kvittenmarmelad 380g Morvan från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Fisksoppa de l'Océan 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5...
Kökshandduk Champagne! Mått: 46x72cm Material: 100% bomull Made in France!
Sherryvinäger 500ml Pommery Traditionnel Sherryvinäger 7%. Importera Från Xérès, Spanien, buteljerad i Meaux, Frankrike.
Saltdiamanter från Himalaya 400g Hur använder man diamanterna? Placera diamanterna som en vacker dekoration längs bordets mitt. Gästerna väljer en saltdiamant och får prova att riva sitt eget salt... En originell idé som dina gäster med all säkerhet kommer att uppskatta!
Hallonvinäger med hallon pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till salader med tometer, pinjenötter på rostad bröd eller för att deglacera ankbröst, kalvlever eller fågel.
Langustsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5 minuter.