Parmesancrème med vita tryffel 90g. Gjord på Parmigiano Reggiano och italiensk vit tryffel. God till pasta eller på crostini, tapenad. Högsta kvalité från Toscana.
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Hyvel (eller mandoline på franska) till Tryffel eller choklad. Rostfritt Kommer från Italien och går även att använda till grönsaker. Man kan justera tjockleken med justerskruven. Total längd 18,5 cm.
SVART VINTER TRYFFEL 12,5G FRÅN PERIGORD, HEL. TRUFFES NOIRES BROSSÉES 1ER CHOIX TUBER MELANOSPORUM BOCAL 12.5GChambon & MarrelPerfekt att använda till fågel, pasta...Se även tryffelhyvel
Maldonsalt med 5% tryffel 50g Maldon-salt med 5 % tryffel är en lyckad kombination av tryffelns enastående smakrikedom och det subtila Maldon-saltet.
Hel gåslever med 5% tryffel 125g. Guldmedajl! OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Prisbelönt: Palme d'or i Périgords tävling, guldmedajl. Glasburk.
Svarta sommar tryffelbitar 25g. Tuber Aestivum. Chambon & Marrel Perfekt att använda till salader, pasta, sås, fågel...
Karljohanssvamp 500 g Plockad i Syd-Väst Frankrike. Bl.a gott till stekt potatis, soppor, grytor...
Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130G Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.
Torkad Karljohansvamp 40 g Plockad i Syd-Väst Frankrike. Bl.a gott till stekt potatis, soppor, grytor...