Les sablés - Smörkex med kolasalt...
Parismonad - cola zero 33cl. Made in Paris
Citron- och ingefärsmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på...
Bergamottmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på Bergamott från...
Mandarinmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på mandariner från...
GRANDES GALETTES - Smördegskaka "pure butter" 135g Mère Poulard, Mont...
Palets citron - Smörkex med citron 125g. de la Mère Poulard, Mont...
PETITS BEURRES Smörkex "pure butter" 145g de la Mère Poulard, Mont...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV Jasmin 100g Enligt...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV BOMULLSBLOM 100g...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV citrus bergamote...
Ankfett 340g Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Tryffelsås 3% Tuber Brumale 100g. (vintertryffel) Godard, Chambon & Marrel från Le Lot i Aquitaine regionen (syd-väst Frankrike). Serveras till Tournedos, Oxstek, kalvfilé, ankbröst eller med smördeg...
Fylld mjölkchoklad (Praliné – Hasselnötter) Tillverkare: Ile de Ré chocolats, Ile de Ré, Frankrike.
Apelsinmarmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Surkål (Sauerkraut) 500g. (2pers.) Till kött som t.ex kykilng, bacon, korvar... Klart att använda, lätt att lagga.
Pack med 4 terriner Maxim's 260g. Anka m fikon o Loupiac vin, Lant m tryffel, Fågel m vitlök, fläsk med Espelette chili.
Citron/grappefrukt vinäger från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt tillfiks och skaldjur. Men också för att deglassera havskräftor eller till tonfisktartar eller lax. Att testa till en fågelsalad med torkade frukter. Region: Alpes-Côte-D'Azur
Confit de Canard 4 lår 1345g. Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet. Ifrån Manoir Alexandre, Aveyron, Syd-Väst Frankrike
Bonnat Mörkchoklad PUERTO CABELLO, Venezuela 100g. Äkta Franskt mörkt choklad Unik, chokladkaka från Bonnat kommer från bRAZIL och det produceras endast 1000 kg av just den bönan per år. 75% kakaohalt.
Olivolja Alziari 50cl ifrån Nice + en ask + hällpip Fruitée Douce, Cuvée Prestige I smaken har olivoljan toner av mango, hasselnött och kronärtskocka.
Mörkchoklad Bonnat HACIENDA EL ROSARIO, Vénézuela 100g: Äkta Fransk mörkchoklad Bonnat, 75% kakao.
Fikonvinäger med fikon pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt tillvitkött, fågel eller på röstade fikon i ugnen. BÄSTFÖRE: 31/08
Ankconfit 2 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Svarta sommar tryffelbitar 25g. Tuber Aestivum. Chambon & Marrel Perfekt att använda till salader, pasta, sås, fågel...
Godaste vinaigretten - denna med äppelsmak. DATUM 06/2024 Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
Svartte blandning från Kina med bergamottsmak & blommor pétale (blåklint och ringblomma). Smakstyrka: /5 Frankrikes äldsta teaffär, Compagnie Coloniale, grundades i Paris 1848 på 19 avenue de l´Opéra.
Dijonsenap/Estragon EKO: Dijonsenap är baserad på ekologiskt odlade produkter. Origin: Dijon (se andra produkter).
EKO Spaghetti Pasta 500g. från Italien. Tips: Pasta med köttbullar, bucattini all'amatriciana, alla carbonara, spaghetti med pesto trapanese...
Hela Hasselnötter i lösvikt Säljes i lösvikt per hekto. Välja antal hekto du vill köpa.
Ekologiska Rillettes på fransk griskött 180g. Rillettes är gjort med 100% ekologisk griskött, salt och peppar, inget annat...
Marrons glacés Kanderade Kastanjer, 240g. Raffael 12 st. marrons glacés
Dijonsenap EKO med grönpeppar Dijonsenap är baserad på ekologiskt odlade produkter.
Chimichurri Patagonico 40g. Passa till: som marinad för kött, grillatkött. Blanda med olivolja och citron eller som en krydda direkt på köttet...
Mörkchoklad Bonnat TRINITÉ, 100g: Äkta Fransk mörkchoklad Bonnat, 65% kakao.
Vinäger à l'olivier 3x 50ml (utan förpackning). Hallonvinäger, Mangovinäger och fikonvinäger.
EKO MJÖLKchoklad 41% med Mandel - Marie Antoinette design 80g. « La 2CV » Illustrated by : Aurore Carric.