Julsenap gjort med gingerbread. (pain dépices artisanal) från Pommery Meaux 250g
VERJUS FRÅN PÉRIGORD DELOUIS 25CL. Verjus är ett delikatt alternativ till vinäger eller citronsaft. Eftersom detta är en naturlig prodkut kan fällningar förekomma.
Godaste vinaigretten - denna med honungssmak. Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
Godaste vinaigretten - denna klassisk vinaigrette. Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
Godaste vinaigretten - denna med äppelsmak. DATUM 06/2024 Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
Dijonsenap EKO med citron Dijonsenap är baserad på ekologiskt odlade produkter.
Citron/grappefrukt vinäger från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt tillfiks och skaldjur. Men också för att deglassera havskräftor eller till tonfisktartar eller lax. Att testa till en fågelsalad med torkade frukter. Region: Alpes-Côte-D'Azur
BLÅBÄRSVINÄGER 200ML. pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt tillvitkött, fågel eller på röstade fikon i ugnen.
Fikonvinäger med fikon pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt tillvitkött, fågel eller på röstade fikon i ugnen. BÄSTFÖRE: 31/08
Citron & Grapefruktvinäger från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt tillfisk, skaldjur eller kykling salad med torkade frukter.
Mangovinäger med mango pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till ankbröst eller karamelisera griskött. Men också gott till olika dessert som t.ex mango/kokos desserts... Att testa till exotiska salader med räkor, ingefära, avokado och äpple... Region: Alpes-Côte-D'Azur
Hallonvinäger med hallon pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till salader med tometer, pinjenötter på rostad bröd eller för att deglacera ankbröst, kalvlever eller fågel.
Kalvfond 110g En god sås till köttet? För att laga själv goda såser till alla kött rätter. Enkelt och snabbt, kan blandas med vatten, crème fraiche... 1 msk per person med 100ml vatten.
Vinäger à l'olivier 3x 50ml (utan förpackning). Hallonvinäger, Mangovinäger och fikonvinäger.
Tomatpuré 140g. Dubbel koncentrat! Kan användas för att få en mer koncentrerad tomatsmak i pasta, tajine, soppor, tomatsås... Från Le Phare du Cap Bon
Rödvinsvinäger 500ml. Pommery, Meaux. Traditionnel vinäger gjort på röttvin.
Ekologisk Dijonnäs (stark majonnäs med Dijonsenap från Delouis, Frankrike. Fantastisk god Dijonnaise till skaldjur, krabba, kycklyng eller till en köttbit. Passar också till som ingrediens till en vinaigrette, sås... Att blanda med olja, salt, vinäger och peppar!Origin: Dijon (se andra produkter).
Cocktailkapris La Pedriza från Spanien Alltid gott som tilltugg eller till fisk, pasta, kyckling eller i sallader. Kaprisfrukter.
Inlagda citroner 660g Beldi, Fruyper. Gott till grillad kyckling, fisk och grytor som t.ex Tagine.
Chilisås Harissa i tub - En smakrik kryddblandning från NordAfrica, Ursprungsland: Tunisien Harissa är en tunisisk stark röd sås gjord på bland annat chilipeppar och vitlök. Den är speciellt populär i Tunisien, men förekommer i andra nordafrikanska kök, som det marockanska. Harissa används ofta till couscous eller i soppor.