Ankleverbloc med Armagnac (Foie Fin - icke tvångsmad) 12x150g. Larnaudie
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Hel gåslever med 5% tryffel 125g. Guldmedajl! OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Prisbelönt: Palme d'or i Périgords tävling, guldmedajl. Glasburk.
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Anklevermousse 190g med 50% anklever En delikat och krämig anklevermousse med en fin och len konsistens. Den är tillverkad av högkvalitativ anklever och ankfett, varsamt kryddad för att framhäva de rika och milda smakerna av anka. Denna klassiska franska specialitet är perfekt för att njuta av som en elegant förrätt eller som en del av en smakfull...
Gåslever (Bloc) 70g Godard Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever