Ankleverbloc med Armagnac (Foie Fin - icke tvångsmad) 12x150g. Larnaudie
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Hel gåslever med 5% tryffel 125g. Guldmedajl! OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Prisbelönt: Palme d'or i Périgords tävling, guldmedajl. Glasburk.
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux.
Gåslever (Bloc) 70g Godard Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever