Voatsiperifery svart peppar från Madagascar 50g Gott till ankbröst, pillgrimmusslor, tonfisk...
Träväska med 10 olika kryddor, peppar, salt från Terre Exotique + 1 mortier
Espelette Chili Peppar AOP* (Ezpeletako biperra) *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Origin: Syd-Väst Frankrike
Vild Lagerblad EKo från Occitanie. 20g Till kalvstek, buljong, kokt julskinka, grillad kycklingfilé, köttgryta...
Röd Szechuanpeppar 30g Kina Används mycket i det Kinesiska köket. Passa till wok, pepparsås, sparris, Rosbiff.. Hel Sichuanpeppar
Saltdiamanter från Himalaya 400g Hur använder man diamanterna? Placera diamanterna som en vacker dekoration längs bordets mitt. Gästerna väljer en saltdiamant och får prova att riva sitt eget salt... En originell idé som dina gäster med all säkerhet kommer att uppskatta!
Maldonsalt med 5% tryffel 50g Maldon-salt med 5 % tryffel är en lyckad kombination av tryffelns enastående smakrikedom och det subtila Maldon-saltet.
Tajinekrydda 60g Tajinekrydda passar till lamn, couscous, kyckling, fågel eller som vegetarisk gryta.
Chimichurri Patagonico 40g. Passa till: som marinad för kött, grillatkött. Blanda med olivolja och citron eller som en krydda direkt på köttet...
Dukkah 40g Dukkah är en mix av mandlar, hasselnötter, koriander, kummin och peppar, en traditionell produkt som har sitt ursprung i Assouan, Egypten. Mixen är lätt rostad.
Rökt Salt "Viking" 225g. Detta salt luktar och smakar rökt och gott! Saltet passar bra särskilt på en omelette , potatisgratäng eller skaldjur och fisk, stekt fläskkött m.m.
Vit penja peppar IGP från Kameroun 70g. Gott till salad med ananas, avokado, gurka eller stekt sparris, burrata, till pizza....
Timutpeppar (eller timur) Gott till Noix de Saint Jacques, desserts, marmelader, frukt, skaldjur, fisk... Ursprung: Kathmandu, Népal.
Ras el Hanout 60g Marrakesh Passa till: Marokanskt Couscous med fårkött, Taginer med kyckling, katrinplommon och mandel eller Couscous Royal med grönsaker, kyckling och merguez.
Bouquets Garnis EKO från Provence - 5 buket En örtblandning bestående av timjan och lagerblad.
Havssalt du vigneron ifrån Bordeaux Havssalt (Ile de Ré) med rödvin från Bordeaux (merlot & Cabernet)! Otroligt gott! Passa utmärkt till grill köt & nöttkött t.ex...
Herbes de Provence är ett måste i Provencalskt kök! En blandning av Timjan, Basilika, Rosmarin, Mejram, Salvia till grillning.
Provensalska blandade kryddor 100% Provence origin Det här kryddblandning passar till alla rätter, från grönsaker till fisk...