Toasts med mandel & aprikos....

Druvkärnsolja 750ml La Tourangelle La Tourangelle Druvkärnolja är en...

Rödvinsvinäger på Bordeaux-vin À l'Olivier 250ml

La Tourangelle Sesamolja är en djupt aromatisk olja tillverkad av lätt...

Cognac gelé. Serveras till: anklever, ost och sås.
Espelette Chili Peppar AOP* (Ezpeletako biperra) *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Origin: Syd-Väst Frankrike
Gåslever (Bloc) 70g Godard Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Havskräftsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En krämig och len kräftbisque som lyfter fram alla smakerna hos ett av våra mest uppskattade skaldjur: havskräftan. Vårt recept på kräftbisque innehåller garanterat inga färgämnen eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche......
Anklevermousse 190g med 50% anklever En delikat och krämig anklevermousse med en fin och len konsistens. Den är tillverkad av högkvalitativ anklever och ankfett, varsamt kryddad för att framhäva de rika och milda smakerna av anka. Denna klassiska franska specialitet är perfekt för att njuta av som en elegant förrätt eller som en del av en smakfull...
Mini Cornichons från Maille 400g/220g. Gjort med Maille vinäger och senapsfrö. Dessa färska, noga utvalda och pastöriserade "cornichons" (franska ättiksgurkor), är tillverkade enligt gammalt recept från Maille i Dijon. Öppnad burk förvaras i kylskåp för att behålla sin smak och krispighet.
Camembert: Les Folies fromage Aprikos, kumin & apelsinskal 45g Serveras till camenbert
Tomatpuré 140g. Dubbel koncentrat! Kan användas för att få en mer koncentrerad tomatsmak i pasta, tajine, soppor, tomatsås... Från Le Phare du Cap Bon
Smörkex le Petit Normand Chocolat 140g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Kastanjpuré osötad Jätte gott till en rådjursfilé eller ett helstekt kalkon!
Smörkex le Petit Normand Nature 140g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Bonnat Mörkchoklad: 100% kakao utan socker. Äkta Franskt mörkt choklad 100% Kakao.
Clementinmarmelad 370g EKO från Korsika Med hela skivor av kanderade clementiner. Servera som sylt till pannkakor, våfflor eller till hårdost.
Olivolja Alziari 1 liter ifrån Nice Fruitée Douce. I smaken har olivoljan toner av mango, hasselnött och kronärtskocka.
Mörkchoklad Bonnat SELVA MAYA - Mexico 100g - 75% kakao Chokladen vann Guld Awards 2016 i Chocolate International Awards. Grands Crus d'Exception.
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Ankterrin 90g Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås.
Svarta körsbärmarmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Hela Kastanjer i vatten Där de är i säsong mellan september och december...
Svarta Oliver NYONS Från Barral, Nice Oliver kommer från Rhône Alpes.
Aprikosmarmelad 380g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Sandkaka från Normandie Trouvillais A la crème d'Isigny AOP. Med smör från Isigny AOP* *Ursprungs garanti
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Godaste vinaigretten - denna med honungssmak. Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
VIT NOUGAT med HONUNG & MANDLAR 100G. Äkta vit fransk handtillverkad nougat från Montélimar!
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.