Moutarde du Lion Pommery, stark och...
Parismonad - cola zero 33cl. Made in Paris
Citron- och ingefärsmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på...
Bergamottmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på Bergamott från...
Mandarinmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på mandariner från...
GRANDES GALETTES - Smördegskaka "pure butter" 135g Mère Poulard, Mont...
Palets citron - Smörkex med citron 125g. de la Mère Poulard, Mont...
PETITS BEURRES Smörkex "pure butter" 145g de la Mère Poulard, Mont...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV Jasmin 100g Enligt...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV BOMULLSBLOM 100g...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV citrus bergamote...
Brie: Les Folies fromage Äpple med Espelette chilipeppar 45g Serveras till Brie ost.
Mini Cornichons från Maille 400g/220g. Gjort med Maille vinäger och senapsfrö. Dessa färska, noga utvalda och pastöriserade "cornichons" (franska ättiksgurkor), är tillverkade enligt gammalt recept från Maille i Dijon. Öppnad burk förvaras i kylskåp för att behålla sin smak och krispighet.
Havskräftsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En krämig och len kräftbisque som lyfter fram alla smakerna hos ett av våra mest uppskattade skaldjur: havskräftan. Vårt recept på kräftbisque innehåller garanterat inga färgämnen eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche......
Tonfisk i olivolja och havssalt 220g. Bonito del Norte, Emperatriz Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk
Tomatpuré 140g. Dubbel koncentrat! Kan användas för att få en mer koncentrerad tomatsmak i pasta, tajine, soppor, tomatsås... Från Le Phare du Cap Bon
Camembert: Les Folies fromage Aprikos, kumin & apelsinskal 45g Serveras till camenbert
Bonnat Mörkchoklad: 100% kakao utan socker. Äkta Franskt mörkt choklad 100% Kakao.
Kastanjpuré osötad Jätte gott till en rådjursfilé eller ett helstekt kalkon!
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Olivolja Alziari 1 liter ifrån Nice Fruitée Douce. I smaken har olivoljan toner av mango, hasselnött och kronärtskocka.
Mörkchoklad Bonnat SELVA MAYA - Mexico 100g - 75% kakao Chokladen vann Guld Awards 2016 i Chocolate International Awards. Grands Crus d'Exception.
Smörkex le Petit Normand Nature 140g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Ankterrin 90g Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås.
Smörkex le Petit Normand Chocolat 140g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Svarta Oliver NYONS Från Barral, Nice Oliver kommer från Rhône Alpes.
Hela Kastanjer i vatten Där de är i säsong mellan september och december...
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Clementinmarmelad 370g EKO från Korsika Med hela skivor av kanderade clementiner. Servera som sylt till pannkakor, våfflor eller till hårdost.
Svarta körsbärmarmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Aprikosmarmelad 380g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Sandkaka från Normandie Trouvillais A la crème d'Isigny AOP. Med smör från Isigny AOP* *Ursprungs garanti
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Rouille (Stark aioli) En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar... Se också: Fisksoppa
Ekologisk Dijonnäs (stark majonnäs med Dijonsenap från Delouis, Frankrike. Fantastisk god Dijonnaise till skaldjur, krabba, kycklyng eller till en köttbit. Passar också till som ingrediens till en vinaigrette, sås... Att blanda med olja, salt, vinäger och peppar!Origin: Dijon (se andra produkter).
VIT NOUGAT med HONUNG & MANDLAR 100G. Äkta vit fransk handtillverkad nougat från Montélimar!
Ersättningsprodukt: Grovt salt från Ile de Ré 1kg - Délices de France - Franska Delika... (delicesdefrance.se) Grovsalt (havssalt) från Camargue 1kg.
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Godaste vinaigretten - denna med honungssmak. Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.