Linser i vatten 540g Conservas...
Påminner om nyanserna av en Vermouth. Utseende: Bärnstensfärgad m...
Tillverkad av L’Apéritif No.1 och kompletterad med fina bubblor....
Parismonad - cola zero 33cl. Made in Paris
Citron- och ingefärsmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på...
Bergamottmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på Bergamott från...
Mandarinmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på mandariner från...
Espelette Chili Peppar AOP* (Ezpeletako biperra) *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Origin: Syd-Väst Frankrike
Anklevermousse 190g med 50% anklever En delikat och krämig anklevermousse med en fin och len konsistens. Den är tillverkad av högkvalitativ anklever och ankfett, varsamt kryddad för att framhäva de rika och milda smakerna av anka. Denna klassiska franska specialitet är perfekt för att njuta av som en elegant förrätt eller som en del av en smakfull...
Havskräftsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En krämig och len kräftbisque som lyfter fram alla smakerna hos ett av våra mest uppskattade skaldjur: havskräftan. Vårt recept på kräftbisque innehåller garanterat inga färgämnen eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche......
Mini Cornichons från Maille 400g/220g. Gjort med Maille vinäger och senapsfrö. Dessa färska, noga utvalda och pastöriserade "cornichons" (franska ättiksgurkor), är tillverkade enligt gammalt recept från Maille i Dijon. Öppnad burk förvaras i kylskåp för att behålla sin smak och krispighet.
Tomatpuré 140g. Dubbel koncentrat! Kan användas för att få en mer koncentrerad tomatsmak i pasta, tajine, soppor, tomatsås... Från Le Phare du Cap Bon
Camembert: Les Folies fromage Aprikos, kumin & apelsinskal 45g Serveras till camenbert
Bonnat Mörkchoklad: 100% kakao utan socker. Äkta Franskt mörkt choklad 100% Kakao.
Kastanjpuré osötad Jätte gott till en rådjursfilé eller ett helstekt kalkon!
Smörkex le Petit Normand Chocolat 140g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Mörkchoklad Bonnat SELVA MAYA - Mexico 100g - 75% kakao Chokladen vann Guld Awards 2016 i Chocolate International Awards. Grands Crus d'Exception.
Smörkex le Petit Normand Nature 140g. Franska smörkex tillverkade på råvaror från Normandie. Njut av det normandiska jordbrukets rikedomar! Med smör från Isigny AOP**Ursprungs garanti
Olivolja Alziari 1 liter ifrån Nice Fruitée Douce. I smaken har olivoljan toner av mango, hasselnött och kronärtskocka.
Bläckfisk på American salsa vis! 111g till Tapas! Produceras i Spanien av Palacio del Norte
Ankterrin 90g Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås.
Clementinmarmelad 370g EKO från Korsika Med hela skivor av kanderade clementiner. Servera som sylt till pannkakor, våfflor eller till hårdost.
Svarta Oliver NYONS Från Barral, Nice Oliver kommer från Rhône Alpes.
Svarta körsbärmarmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Hela Kastanjer i vatten Där de är i säsong mellan september och december...
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Aprikosmarmelad 380g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Sandkaka från Normandie Trouvillais A la crème d'Isigny AOP. Med smör från Isigny AOP* *Ursprungs garanti
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
VIT NOUGAT med HONUNG & MANDLAR 100G. Äkta vit fransk handtillverkad nougat från Montélimar!
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Rouille (Stark aioli) En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar... Se också: Fisksoppa
Ekologisk Dijonnäs (stark majonnäs med Dijonsenap från Delouis, Frankrike. Fantastisk god Dijonnaise till skaldjur, krabba, kycklyng eller till en köttbit. Passar också till som ingrediens till en vinaigrette, sås... Att blanda med olja, salt, vinäger och peppar!Origin: Dijon (se andra produkter).
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.