Toasts med mandel & fikon....
Påminner om nyanserna av en Vermouth. Utseende: Bärnstensfärgad m...
Tillverkad av L’Apéritif No.1 och kompletterad med fina bubblor....
Parismonad - cola zero 33cl. Made in Paris
Citron- och ingefärsmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på...
Bergamottmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på Bergamott från...
Mandarinmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på mandariner från...
Sandkaka från Normandie med äppel A la crème d'Isigny AOP. Med smör från Isigny AOP* *Ursprungs garanti
Jordgubbsmarmelad 370g EKO Servera som sylt till pannkakor, våfflor, gröt eller på smörgåsen !
Langustsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5 minuter.
Surkål (Sauerkraut) 500g. (2pers.) Till fisk som t.ex grillad lax. Klart att använda, lätt att lagga.
Tonfisk Atún Claro en aceite de oliva Virgen Extra EKO 112g från ortiz, Spanien. Hög kvalité!
Smörkola med havssalt från Ile de Ré Tillverkare: Ile de Ré chocolats, Ile de Ré, Frankrike.
Smultron & Jordgubb marmelad 380g Morvan från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Ölfisk soppa 400g. från les Terres Neuvas i Bretagne. Med brittöl 12%. En riktig traditionell fisksoppa där man tillsatt lite bretonsk öl som friskar upp och ger en fördjupad smak. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5 minuter.
Bouquets Garnis EKO från Provence - 5 buket En örtblandning bestående av timjan och lagerblad.
Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130G Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Confiterade anklår 2-pack 740g Label Rouge Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Kaninpaté 100g. Manoir Alexandre Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur...
Musslor escabèche till apéritif (tapas) 100g. Fransk/Spansk inläggning med musslor i en marinad med vinäger... Jätte Gott till apéritif med ett vitvin som t.ex Sancet.
EKO Mousserande Äppeljuice cider, Pétillant... Juliet Äppel Drick goda bubblor & kör...
Ekologiska Valnötter 500g. hel. Från Grenoble, Frankrike. Skörd : 2021
Jordgubbmarmelad 380g Morvan från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Bonnat mörkchoklad med bönor från CUBA 100g. Utforska denna ekologisk choklad tablett, 65% cacao. Grand cru choklad. BETALAS EJ MED PAYPAL!!!
Toasts med mandel & fikon. Perfekt till hårdost som comté eller mozzarella och feta 12 X 120 g Biscuiterie de Provence
Katrinplommon 500g - Pruneaux d'Agen mi-cuits med kärna Goda att äta som de är eller dela dem i små bitar och blanda i müslin, puddings, muffins, clafoutis eller med bakon som en apéritif. Passar utmärkt till kanin, fågel och vildsvin. Certifierad av Qualisud IGP.
Rödvinsvinäger 500ml. Pommery, Meaux. Traditionnel vinäger gjort på röttvin.
Coq au vin med vin från Cahors 580g En klassik fransk rätt Tupp i vin från Marcillac
Vilda blåbärsmarmelad 380g Morvan från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Toasts med mandel & dadlar. Perfekta att njuta av som de är, men också utsökta till frukost, som ett lätt mellanmål eller som ett elegant tillbehör till ostbrickan. Deras delikata smak passar utmärkt till både söta och salta pålägg, eller varför inte en klick honung eller sylt?
Nice Oliver Alziari AOP* 220g. *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Origin: Nice, Franska Rivieran Region: Alpes-Côte-D'Azur
Confiterad Anka 12 lår.Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.