Mottagare: :
* Obligatoriska fält
eller Avbryt
1152
Frankrike
Varning: Sista varan i lager!
Tillgängligs datum:
Häll Cassoulet-blandningen i en bred ugnsfast form så att botten täcks med ett medeltjockt lager. Se till att köttbitarna placeras ovanpå bönorna. Värm i ugn (180 grader) 15 - 20 minuter. Avsluta med att placera fatet under grillen i 5 minuter. Serveras mycket varmt.
Beskrivning:
Märke Chambon
Nettovikt eller volym: 980g gr.
Produktionsland: Frankrike, Lot
Innehåll: Vitabönor, konfiterad anklår 150g, Toulousekorv 100g, salami 40g(griskött, salt, peppar, mjölk), grisbröst 30g, salt, peppar. Sås: Ankbujlong, lök, tomatconcentré,
ankfett, majsstärkelse, majsmjöl, vete, céleri, salt, vitlök, persilja, kryddor, socker.
Förvaring: 3 år på en torr och sval plats.
Tips: sätta i ugnen 30 minuter med ströbröd på. 180graders varmt.
Vintips:
Vin de bourgogne, coteaux bourguignons, L'audacieux. nr 70582.
Vin de Madiran ou de Cahors.