GRANDES GALETTES - Smördegskaka "pure...

Kakburk metall - med smörkaka 125g Biscuiterie de l'Abbaye

Les Sablés de Noél -chokladdoppad pepparkaka 95g Biscuiterie de l'Abbaye

Runda Brödrostssnittar (Naturell) 280g - brioche Naturella,...

Druvkärnsolja 750ml La Tourangelle La Tourangelle Druvkärnolja är en...
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Rouille (Stark aioli) En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar... Se också: Fisksoppa
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Ekologisk Dijonnäs (stark majonnäs med Dijonsenap från Delouis, Frankrike. Fantastisk god Dijonnaise till skaldjur, krabba, kycklyng eller till en köttbit. Passar också till som ingrediens till en vinaigrette, sås... Att blanda med olja, salt, vinäger och peppar!Origin: Dijon (se andra produkter).
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst
Päron lime marmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc.
Fikonmarmelad EKO Marmeladen är god till Brie, Getost, stark blåmögel, patéer... Origin: Provence
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Grillade sardiner med tomater & örter 115g Lou Ferrigno Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Clementinmarmelader från Korsika 380g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Herbes de Provence är ett måste i Provencalskt kök! En blandning av Timjan, Basilika, Rosmarin, Mejram, Salvia till grillning.
Plåtburk Paris 315g. Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
Sardiner med olivolja från Spanien Spanska sardiner av hög kvalitet.Bearbetade för hand i Spanien.
Toasts med mandel & aprikos. Perfekt till mögelost, Roquefort 12 X 120 g Biscuiterie de Provence
Turron 150g. Spansk nougat gjord av honung och mandel. Kommer från Orgaz, Toledo mitt i Spanien. Glutenfri.
Körsbärsmarmelad 370g! EKO Servera på toast eller till en Brie-ost eller brebis... Origin: Provence
Provensalska blandade kryddor 100% Provence origin Det här kryddblandning passar till alla rätter, från grönsaker till fisk...
Krabbsoppa 400g. med lite Cognac... från Courtin i Bretagne. En traditionellt tillagad soppa på strandkrabbor från Bretagne. En len och krämig velouté som värmer och piggar upp. Våra soppor tillagas utan tillsatser eller förtjockningsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Fikonmarmelad 380g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Fikonmarmelad med apesinskal , valnötter och Marc de Bourgogne 110g. Vårt kanske mest populära osttillbehör
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.