Moutarde du Lion Pommery, stark och...
Parismonad - cola zero 33cl. Made in Paris
Citron- och ingefärsmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på...
Bergamottmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på Bergamott från...
Mandarinmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på mandariner från...
GRANDES GALETTES - Smördegskaka "pure butter" 135g Mère Poulard, Mont...
Palets citron - Smörkex med citron 125g. de la Mère Poulard, Mont...
PETITS BEURRES Smörkex "pure butter" 145g de la Mère Poulard, Mont...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV Jasmin 100g Enligt...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV BOMULLSBLOM 100g...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV citrus bergamote...
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst
Lökmarmelad 110g Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
Fikonmarmelad EKO Marmeladen är god till Brie, Getost, stark blåmögel, patéer... Origin: Provence
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc.
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Herbes de Provence är ett måste i Provencalskt kök! En blandning av Timjan, Basilika, Rosmarin, Mejram, Salvia till grillning.
Plåtburk Paris 315g. Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
Clementinmarmelader från Korsika 380g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Turron 150g. Spansk nougat gjord av honung och mandel. Kommer från Orgaz, Toledo mitt i Spanien. Glutenfri.
Grillade sardiner med tomater & örter 115g Lou Ferrigno Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Päron lime marmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Provensalska blandade kryddor 100% Provence origin Det här kryddblandning passar till alla rätter, från grönsaker till fisk...
Körsbärsmarmelad 370g! EKO Servera på toast eller till en Brie-ost eller brebis... Origin: Provence
Fisksoppa (certifiering Label Rouge) Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet.
Krabbsoppa 400g. med lite Cognac... från Courtin i Bretagne. En traditionellt tillagad soppa på strandkrabbor från Bretagne. En len och krämig velouté som värmer och piggar upp. Våra soppor tillagas utan tillsatser eller förtjockningsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Fikonmarmelad 380g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Ankrillettes med 20% anklever 170g Ett specialitet från sydvästra Frankrike.
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Fikonmarmelad med apesinskal , valnötter och Marc de Bourgogne 110g. Vårt kanske mest populära osttillbehör