Ankchichons 130g. Ankchichons är som...

Druvkärnsolja 750ml La Tourangelle La Tourangelle Druvkärnolja är en...

Rödvinsvinäger på Bordeaux-vin À l'Olivier 250ml

La Tourangelle Sesamolja är en djupt aromatisk olja tillverkad av lätt...

Cognac gelé. Serveras till: anklever, ost och sås.
Sardiner i EKO olivolja 212 ml i glasburk från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Rouille (Stark aioli) En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar... Se också: Fisksoppa
Ekologisk Dijonnäs (stark majonnäs med Dijonsenap från Delouis, Frankrike. Fantastisk god Dijonnaise till skaldjur, krabba, kycklyng eller till en köttbit. Passar också till som ingrediens till en vinaigrette, sås... Att blanda med olja, salt, vinäger och peppar!Origin: Dijon (se andra produkter).
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst
Ersättningsprodukt: Grovt salt från Ile de Ré 1kg - Délices de France - Franska Delika... (delicesdefrance.se) Grovsalt (havssalt) från Camargue 1kg.
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc.
Päron lime marmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Fikonmarmelad EKO Marmeladen är god till Brie, Getost, stark blåmögel, patéer... Origin: Provence
HUMMERSOPPA (BISQUE) FRENCH GOURMET 400G. Producerad i Bretagne. Soppan är koncentrerad, blanda till samma volym vatten. Räcker till 4 pers.
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Clementinmarmelader från Korsika 380g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Herbes de Provence är ett måste i Provencalskt kök! En blandning av Timjan, Basilika, Rosmarin, Mejram, Salvia till grillning.
Plåtburk Paris 315g. Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
Grillade sardiner med tomater & örter 115g Lou Ferrigno Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Turron 150g. Spansk nougat gjord av honung och mandel. Kommer från Orgaz, Toledo mitt i Spanien. Glutenfri.
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Körsbärsmarmelad 370g! EKO Servera på toast eller till en Brie-ost eller brebis... Origin: Provence
Toasts med mandel & aprikos. Perfekt till mögelost, Roquefort 12 X 120 g Biscuiterie de Provence
Fisksoppa (certifiering Label Rouge) Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet.
Krabbsoppa 400g. med lite Cognac... från Courtin i Bretagne. En traditionellt tillagad soppa på strandkrabbor från Bretagne. En len och krämig velouté som värmer och piggar upp. Våra soppor tillagas utan tillsatser eller förtjockningsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Provensalska blandade kryddor 100% Provence origin Det här kryddblandning passar till alla rätter, från grönsaker till fisk...
Fikonmarmelad 380g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Fikonmarmelad med apesinskal , valnötter och Marc de Bourgogne 110g. Vårt kanske mest populära osttillbehör