Ankconfit Larnaudie 2 lår - Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Espelette Chili Peppar AOP* (Ezpeletako biperra) *AOP: Europe Skyddad ursprungsbeteckning Origin: Syd-Väst Frankrike
Citron- och ingefärsmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på citroner från Sicilien
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Toasts med mandel & aprikos. Perfekt till mögelost, Roquefort 12 X 120 g Biscuiterie de Provence
Toasts med mandel & fikon. Perfekt till hårdost som comté eller mozzarella och feta 12 X 120 g Biscuiterie de Provence
Toasts med mandel & dadlar. Perfekta att njuta av som de är, men också utsökta till frukost, som ett lätt mellanmål eller som ett elegant tillbehör till ostbrickan. Deras delikata smak passar utmärkt till både söta och salta pålägg, eller varför inte en klick honung eller sylt?
Majonnäs Delouis 125g Fantastisk god Majonnäs gjort med Dijonsenap till skaldjur, krabba, kycklyng eller till en köttbit. Passar också till som ingrediens till en vinaigrette, sås... Att blanda med olja, salt, vinäger och peppar!Origin: Dijon (se andra produkter).
Surkål (Sauerkraut) 500g. (2pers.) Till kött som t.ex kykilng, bacon, korvar... Klart att använda, lätt att lagga.
GRANDES GALETTES - Smördegskaka "pure butter" 135g Mère Poulard, Mont Saint-Michel