Confit de Canard 4 lår 1345g. Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet. Ifrån Manoir Alexandre, Aveyron, Syd-Väst Frankrike
Ankconfit 2 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Coq au vin med vin från Cahors 580g En klassik fransk rätt Tupp i vin från Marcillac
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Confiterad korvar 700g. av gris och Espelette chilipeppar Accoceberry. Från franska baskvien. CA 8 st korvar per burk. Mycket gott till franska grytor som t.ex cassoulet eller med gröna linser och bönor...
Confiterade anklår 2-pack 740g Label Rouge Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Confiterad Anka (anklår) Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.VINTIPS: Bordeauxviner, Cahors, Madiran.
Hel skinka Noir de Bigorre med ben, i tygpåse. Lufttorkad i 20 månader. (ställning ej inkluderad) 1 x ca. 9 kg Pris / kilo: 460kr.
Ankfett 320g. Syd-Väst Frankrike. Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Ankconfit (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. PRODUKTEN SKA VARA SLUT ETT TAG SE IST.: Confiterad anka 2 lår Manoir Alexandre 383g - Délices de France - Franska Delikatesser (delicesdefrance.se)
Gåsfett 320g. Gåsfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Cassoulet med confit de canard 400g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Confiterad Anka 12 lår.Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.