Underkategorier
Confit de Canard 4 lår 1345g. Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet. Ifrån Manoir Alexandre, Aveyron, Syd-Väst Frankrike
Ankconfit 2 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Terrin "Gourmande" Maxim's 65g. Med fläsk och espelettechilipeppar.
Coq au vin med vin från Cahors 580g En klassik fransk rätt Tupp i vin från Marcillac
Färskt helt ankbröst (magret de canard) från Perigord. Hög kvalitet CA 400g Förp: 12st. Pris/kilo: 290kr.
Richelieu paté en croute 2,3 kg (bfd: 10 dagar) Förp: 2x2,3kg Pris/kilo: 174kr.
Lökmarmelad 110g Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
Ankleverbloc med Armagnac (Foie Fin - icke tvångsmad) 12x200g. Larnaudie
Pack med 4 terriner Maxim's 260g. Anka m fikon o Loupiac vin, Lant m tryffel, Fågel m vitlök, fläsk med Espelette chili.
Ankleversås med Vin från Jurancon, Pyrénées-Atlantique. Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike. Väldig god sås till kött eller fågel...
Ekologiska Rillettes på fransk griskött 180g. Rillettes är gjort med 100% ekologisk griskött, salt och peppar, inget annat...
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Confiterad korvar 700g. av gris och Espelette chilipeppar Accoceberry. Från franska baskvien. CA 8 st korvar per burk. Mycket gott till franska grytor som t.ex cassoulet eller med gröna linser och bönor...
Rådjurspaté 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Ankfett 340g Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130G Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.
Confiterade anklår 2-pack 740g Label Rouge Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Confiterad Anka (anklår) Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.VINTIPS: Bordeauxviner, Cahors, Madiran.