Underkategorier
Ankconfit (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. PRODUKTEN SKA VARA SLUT ETT TAG SE IST.: Confiterad anka 2 lår Manoir Alexandre 383g - Délices de France - Franska Delikatesser (delicesdefrance.se)
Ankterrin 90g Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås.
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Gåsfett 320g. Gåsfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Ankrillettes med 20% anklever 170g Ett specialitet från sydvästra Frankrike.
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Hel gåslever med 5% tryffel 125g. Guldmedajl! OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Prisbelönt: Palme d'or i Périgords tävling, guldmedajl. Glasburk.
Anksalami 200g Fantastisk god salami från Pyréneerna i Frankrike. Tillverkas av en liten charkuteri, Mayté.
Confiterad Anka 12 lår.Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Kaninpaté 100g. Manoir Alexandre Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur...
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux.
Gåslever (Bloc) 70g Godard Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Vildsvinpaté i Armagnac 100g. Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Manoir Alexandre, Syd-Väst Frankrike