Underkategorier
Från Charcuterie Mayté i franska Baskien erbjuder vi mycket noga utvalda, traditionellt tillverkade, lufttorkade korvar - ett perfekt tillbehör till aperitifen eller som förrätt. Från Labeyrie kommer högklassig lufttorkad Pata Negra och Serranoskinka.
Vår Terrin, Patéer, Rillettes och Foie gras har noga utvalts bland de bästa franska märkena.
Confiterad korvar 380g. Mycket gott till franska grytor som t.ex cassoulet eller med gröna linser och bönor...
Grapefrukt pärlor 30g Larnaudie Bästföredatum 01/01/2025
Ankfett 340g. Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Ankconfit (Confit de canard) 12 lår 3825g Larnaudie
Mangochutney med Espelette chilipeppar & ingefära 110g Lou soleil Gott till gåslever, , fågelterriner, kött eller till ost.
Lökmarmelad 100g. Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
Ankconfit 2 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Ankconfit 1 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Anklever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Coq au vin med vin från Marcillac 650g En klassik fransk rätt Tupp i vin från Marcillac
Confit de Canard 4 lår 1345g. Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet. Ifrån Manoir Alexandre, Aveyron, Syd-Väst Frankrike
Gåsleverbloc 125g GODARD - OIE DU PÉRIGORD* *Ursrpung Périgord.
Lökmarmelad 110g. Serveras till gåslever, entrecôte, ankbröst eller grisstek...
Gåsleverbloc med Portvin (Foie Fin - icke tvångsmad) 12x150g. Larnaudie
Ankleverbloc med Armagnac (Foie Fin - icke tvångsmad) 150g. Larnaudie
Ankleverbloc 80g (2 x 40). 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Salami naturel 170g Picotti Bästföredatum: 11/05
Ankleverblock – halvkonserverad (mi-cuit) 200g Godard med havssalt från Guérande och penjapeppar. Skickas kyld - att hämtas ut dag efter sändningen!
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.ORIGIN: SYD-VÄST Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Confiterad korvar 750g. av gris och Espelette chilipeppar Accoceberry. Från franska baskvien. 10 st korvar per burk. Mycket gott till franska grytor som t.ex cassoulet eller med gröna linser och bönor...
Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130g. På glassburk. Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.
Confiterade anklår 2-pack 740g Label Rouge Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Confiterad Anka (anklår) Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.VINTIPS: Bordeauxviner, Cahors, Madiran.
Noir de Bigorre skinka 9kg. 20 månader Leveranstid ca 15 dagar.
Ankfett Syd-Väst Frankrike. Ankfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst se alla produkter
Salami från Auvergne med peppar 170g Picotti
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Ankconfit (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker. Origin: Syd-Väst (se alla produkter) Om produkten är slut se andra varumärumärke här
Ankterrin 90g Labeyrie Passar utmärkt som förrätt tillsammans med en fräsch sallad och lite tranbärssås.
*Calvados gelé 45g Au Temps d'Eugénie, Périgueux. Au temps d'Eugénie är en "artisanal" firma som grundades i Languedoc i 1991. Dem producerar marmelader, geléer och olja. Serveras till: Pannkaka, Ost (Pont L'évêque, Camembert.
Ankchichons 130g. Ankchichons är som en paté eller en rillettes fast med bara ankkött*, salt, peppar och ankfett! Inget annat... Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur... Ifrån Maison Argaud i Béarn, Syd-Väst Frankrike
Gåsfett 320g. Gåsfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Gåsconfit - confiterad gås 2 lår från Périgord.Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Ankrillettes med 20% anklever 90g Ett specialitet från sydvästra Frankrike. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Lufttorkad - Fuet salami 170g Picotti Bästföredatum : 17/07/2025
Cassoulet med confit de canard 380g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.
Hel gåslever med 3% svarta tryffel 125g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan
Kaninpaté 100g. Manoir alexandre Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette...
Champagnegelé AOC* Serveras till: *Appelation Origine contrôlée
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Sauternes gelé *AOC. Serveras till: anklever, ost och sås.
Vildsvinpaté 100g. Manoir Alexandre Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur...