Trois Médailles ont été remportées par le Manoir Alexandre au Concours Général Agricole du Salon de l'Agriculture de Paris 2012 :
- Médaille d'Or pour le Magret de Canard séché fumé pré-tranché
- Médaille d'Argent pour le Foie Gras entier de canard en semi-conserve
- Médaille de Bronze pour le Foie Gras entier de Canard en conserve.
Coq au vin med vin från Marcillac 650g En klassik fransk rätt Tupp i vin från Marcillac
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst se alla produkter
Ankconfit 2 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Ankconfit 1 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Anklevermousse 190g med 50% anklever Anklevermousse är perfekt till förätt. Kommer från Le Manoir i Syd-Västra Frankrike, nära Bordeaux. Recept Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Confit de Canard 4 lår 1345g. Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet. Ifrån Manoir Alexandre, Aveyron, Syd-Väst Frankrike
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan