Rea! Ankconfit 12 lår Visa större

Ankconfit 4 lår Larnaudie 1240g B

144354

Frankrike

Ankconfit Larnaudie 4 lår - 1240g

Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.

Mer detaljer

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 24 poänger. Din varukorg kommer att uppgå till 24 poänger som kan omvandlas till en kupong av 4.80kr.


249.00kr Inkl.moms

-46.00kr

295.00kr Inkl.moms

  • Inkokt anka 4 anklår Syd-Väst av Frankrike

    Ank confit (inkokt anka) är en vanlig rätt i Frankrike och finns att köpa på burk. Vi rekommanderar att äta med rött vin och kantereller.

    Traditionellt Recept : Confiterad anka med Bordeaux vin: Ta ut anklåren ur burken och tillaga dem i ugn eller stekpanan. I ugn : lägg ut delarna av den konserverade ankan på ett ugnspaller och placera en ugnssäker form eller plåt under för att samla upp det smältande fettet från ankan. Stek i ugn ca 15 minuter i 200°C tills ankan fått en fin, gyllenbrunfärg. I stekpanna: stek ankdelarna i fettet från burken på medelstark värm i ca 20 minuter tills de blivit gyllenbruna. Vänd dem efter halva tiden.

    Servera med gröna bönor, stekt potatis, svamp och rött vin från Bordeaux t.ex Bordeaux, Bordeaux supérieur, eller Graves.