A good many years later, in 1925, it was in Coudures, a delightful little village in the Chalosse region (Landes) that Joseph Castaing decided to share throughout the year his local culinary delicacies as foies gras, terrines and confits that gave him and his guests a lot of pleasure.
Located today in Saint-Sever, a few miles away from his great grand father’s native home, Jean Daniel Castaing is now head of the foie gras company that creates new recipes always respecting the foundation values of the house :
Gåslever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna
Ankleversås Castaing 180g. En raffinerad och krämig sås, tillverkad av äkta ankfoie gras. Denna färdiga sås från det franska familjeföretaget Castaing är perfekt för att förhöja smaken på dina rätter och tillföra en touch av fransk elegans. Den har en rik och delikat smak med en sammetslen konsistens.
Ankleverbloc 80g (2 x 40). 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst
Anklever Bloc 75g. 2 skivor Lätt att öppna! Origin: Syd-Väst