Tryffelsås 3% Tuber Brumale 100g. (vintertryffel) Godard, Chambon & Marrel från Le Lot i Aquitaine regionen (syd-väst Frankrike). Serveras till Tournedos, Oxstek, kalvfilé, ankbröst eller med smördeg...
Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130g. På glassburk. Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.
Hyvel (eller mandoline på franska) till Tryffel eller choklad. Rostfritt Kommer från Italien och går även att använda till grönsaker. Man kan justera tjockleken med justerskruven. Total längd 18,5 cm.
Hel gåslever med 3% svarta tryffel 125g. IGP* (*skyddad ursprungs beteckning). Glasburk.
Svarta sommar tryffelbitar 50g. Tuber Aestivum. Chambon & Marrel Perfekt att använda till salader, pasta, sås, fågel...
Sauterad nöttkött från Aubrac med vin 410g.
Karljohanssvamp 500 g Plockad i Syd-Väst Frankrike. Bl.a gott till stekt potatis, soppor, grytor... Finns även Karljohansvamp 25g
Torkad Karljohansvamp 40G. Plockad i Syd-Väst Frankrike. Bl.a gott till stekt potatis, soppor, grytor... Finns även Karljohanssvamp 500g. förp.
Gåsleverbloc 125g GODARD - OIE DU PÉRIGORD* *Ursrpung Périgord.
GÅSLEVER BLOC 70g. med 3% TRYFFEL. OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning). Servera gärna med Sauternesgelé, fikonmarmelad eller lökmarmelad. ORIGIN: SYD-VÄST
Gåsfett 320g. Gåsfett är fantastiskt gott och mycket nyttigare än vanligt fett. Toppkvalité!
Gåsconfit - confiterad gås 2 lår från Périgord.Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.ORIGIN: SYD-VÄST Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Ankleverblock – halvkonserverad (mi-cuit) 200g Godard med havssalt från Guérande och penjapeppar. Skickas kyld - att hämtas ut dag efter sändningen!
Anklever Bloc 70g. IGP Från Godard Godard