Mottagare: :
* Obligatoriska fält
eller Avbryt
5230
Frankrike
Varning: Sista varan i lager!
Tillgängligs datum:
Häll Cassoulet-blandningen i en bred ugnsfast form så att botten täcks med ett medeltjockt lager. Se till att köttbitarna placeras ovanpå bönorna.
Värm i ugn (180 grader) 15 - 20 minuter. Avsluta med att placera fatet under grillen i 5 minuter. Serveras mycket varmt.
Beskrivning:
Märke Chambon & Marrel - Godard - Argaud
Nettovikt eller volym: 380g gr.
Produktionsland: Frankrike, Lot
Innehåll: Vitabönor, konfiterad anklår 50g, Toulousekorv 80g, salt, peppar. Sås: Ankbujlong, lök, tomatconcentré, ankfett, majsstärkelse, majsmjöl, vete, céleri, salt, vitlök, persilja, kryddor, socker.
Förvaring: 3 år på en torr och sval plats.
Tips: sätta i ugnen 30 minuter med ströbröd på. 180 graders varmt.
Vintips:
Vin de bourgogne, Madiran, Bordeaux rött!