Cassoulet 380gr. med confit de canard och korv Visa större

Cassoulet 400gr. med confit de canard och korv Maison Argaud

5230

Frankrike

Cassoulet med confit de canard 400g

Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv.

Glasburk.

Godard - Chambon & Marrel

Mer detaljer

  • Häll Cassoulet-blandningen i en bred ugnsfast form så att botten täcks med ett medeltjockt lager. Se till att köttbitarna placeras ovanpå bönorna.

    Värm i ugn (180 grader) 15 - 20 minuter. Avsluta med att placera fatet under grillen i 5 minuter. Serveras mycket varmt.

    Beskrivning: 

    Märke  Chambon & Marrel - Godard - Argaud

    Nettovikt eller volym: 380g gr.

    Produktionsland: Frankrike, Lot

    Innehåll: Vitabönor, konfiterad anklår 50g, Toulousekorv 80g, salt, peppar. Sås: Ankbujlong, lök, tomatconcentré, ankfett, majsstärkelse, majsmjöl, vete, céleri, salt, vitlök, persilja, kryddor, socker.

    Förvaring: 3 år på en torr och sval plats.

    Tips: sätta i ugnen 30 minuter med ströbröd på. 180 graders varmt.

    Vintips:

    Vin de bourgogne, Madiran, Bordeaux rött!

Kunder som köpt denna produkt köpte också: