Cassoulet gastronomique au confit de canard 980g. Visa större

Cassoulet 980g gastronomique med confit de canard Godard

1152

Frankrike

Cassoulet med confit de canard 980g

Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv.

Glasburk.

Godard - Chambon & Marrel

Mer detaljer

  • Häll Cassoulet-blandningen i en bred ugnsfast form så att botten täcks med ett medeltjockt lager. Se till att köttbitarna placeras ovanpå bönorna. Värm i ugn (180 grader) 15 - 20 minuter. Avsluta med att placera fatet under grillen i 5 minuter. Serveras mycket varmt.

    Beskrivning: 

    Märke  Chambon

    Nettovikt eller volym: 980g gr.

    Produktionsland: Frankrike, Lot

    Innehåll: Vitabönor, konfiterad anklår 150g, Toulousekorv 100g, salami 40g(griskött, salt, peppar, mjölk), grisbröst 30g, salt, peppar. Sås: Ankbujlong, lök, tomatconcentré,

    ankfett, majsstärkelsemajsmjöl, vete, céleri, salt, vitlök, persilja, kryddor, socker.

    Förvaring: 3 år på en torr och sval plats.

    Tips: sätta i ugnen 30 minuter med ströbröd på. 180graders varmt.

    Vintips:

    Vin de bourgogne, coteaux bourguignons, L'audacieux. nr 70582.

    Vin de Madiran ou de Cahors.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: