Mottagare: :
* Obligatoriska fält
eller Avbryt
19430
Frankrike
Varning: Sista varan i lager!
Tillgängligs datum:
Anklever från sydvästra Frankrike är en omtalad gastronomisk höjdpunkt på festmåltider och fina bjudningar. Anklevern skärs upp i tunna skivor och serveras naturell, gärna med ett sött och fylligt vitt vin. Tillsammans med frukt, till exempel fikon, päron eller vindruvor, uppnås subtila smakupplevelser. Upptäck hela vårt sortiment med anklever, traditionsenligt framställd eller smaksatt med tryffel, Armagnac eller havssalt Fleur de sel...
För en optimal smaksensation rekommenderar vi att anklevern placeras i oöppnad förpackning i kylskåpet några timmar före servering. Ta ut i rumstemperatur ungefär en kvart före servering och skär upp i tunna skivor med hjälp av en trådskärare eller en kniv med smalt blad som först doppats i varmt vatten. Servera anklevern kall tillsammans med lätt rostat lantbröd, fikon och havssalt Fleur de sel.
Beskrivning:
Märke: Godard
Nettovikt eller volym: 70 gr.
Produktionsland: Frankrike.
Innehåll: Anklever, salt, kryddor, Portvin, vatten. Konserveringsmedel: saltnitrat.
Förvaring: På en torr och sval plats.
Konservering: Se datum märkering på förpackningen. Men över 3 år på en torr och sval plats.
Öppnad förpackning bör konsumeras relativt snabbt. (4-5 dygn) och förvaras i kyslskåp.