Hel gåslever med 5% tryffel 125g. Visa större

Hel gåslever med 5% tryffel 125g. Godard

22010

Frankrike

Hel gåslever med 5% tryffel 125g. Guldmedajl!

OIE du Périgord* (*skyddad ursprungs beteckning).

Prisbelönt: Palme d'or i Périgords tävling, guldmedajl.

Glasburk.

Godard - Chambon & Marrel

Mer detaljer

  • Det är ett privilegium att få provsmaka en hel gåslever med tryffel från franska Périgord.När tryffeln är mogen skördas den varsamt i traktens skogsområden och ger en ytterligare smakdimension till den runda och subtila gåslevern. Denna nobla produkt blir en höjdpunkt på fester och bjudningar. Dina gäster får uppleva unika smaksensationer direkt hämtade från sydvästra Frankrike, ett av gastronomins högsäten.

    Beskrivning:

    Märke: Chambon&Marrel

    Nettovikt eller volym: 125 gr.

    Produktionsland: France, Lot

    Innehåll: Gåslever 95%, tryffel Tuber Melanosporum 5%, salt, peppar.

    Förvaring: På en torr och sval plats.

    Konservering: Se datum märkering på förpackningen. Men över 3 år på en torr och sval plats.

    Öppnad förpackning bör konsumeras relativt snabbt. (1-2 dygn) och förvaras i kyslskåp.

    Tips: 

    Gåslever används på motsvarande sätt. 

    Serveras till Sauternes, med färska fikon och fikonmarmelad och havssalt. Kastanj chutney är även "superbe"!

    Vintips:

    Sauternes eller Tariquet première grive.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: