Bergamottmarmelad 250g Le TreCastagne...
La Tourangelle Sesamolja är en djupt aromatisk olja tillverkad av lätt...
Cognac gelé. Serveras till: anklever, ost och sås.
Le Paludier sel de Guérande grovt havssalt 1kg Upptäck den autentiska...
Dubaï choklad 65g med kadayif Bolci Upptäck en smak av lyx med vår...
Metallåda Tour de France 2025 - Fylld med Sablés de l'abbaye 315g En...
Trois Médailles ont été remportées par le Manoir Alexandre au Concours Général Agricole du Salon de l'Agriculture de Paris 2012 :
- Médaille d'Or pour le Magret de Canard séché fumé pré-tranché
- Médaille d'Argent pour le Foie Gras entier de canard en semi-conserve
- Médaille de Bronze pour le Foie Gras entier de Canard en conserve.
Coq au vin med vin från Cahors 580g En klassik fransk rätt Tupp i vin från Marcillac
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc.
Le Bordelais (ex La baguette!) de Paté med olika vin från Bordeaux! 3 olika franska patéer 100g: - Ankpaté med Margaux vin! - Harpaté med Pomerol vin. - Rådjurspaté med St-Emilion vin. Ursprung: Syd-Väst
Ankconfit 2 lår (confiterat anklår) ifrån syd-väst Frankrike, Aveyron. Ursprungscertifierad. Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
Anklevermousse med Portvin med 25% anklever Perfekt som lyxiga tilltugg till aperitif...
Anklevermousse 190g med 50% anklever En delikat och krämig anklevermousse med en fin och len konsistens. Den är tillverkad av högkvalitativ anklever och ankfett, varsamt kryddad för att framhäva de rika och milda smakerna av anka. Denna klassiska franska specialitet är perfekt för att njuta av som en elegant förrätt eller som en del av en smakfull...
Confit de Canard 4 lår 1345g. Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet. Ifrån Manoir Alexandre, Aveyron, Syd-Väst Frankrike
Ankbröst med anklever 383g En smakfull upplevelse med anka och anklever. Servera den kall eller varm... Matlaggningstips: se nedan