Lantpaté med tryffel Visa större

Tryffel Lantpaté 130g. från Périgord Godard

161.10

Frankrike

Lantpaté med svartatryffel (tuber melanosporum) 130G

Chambon et Marrel i Souillac är en av Frankrikes äldsta tryffelmakare.

Mer detaljer

  • Här finns en lång tradition av handel med tryffel och tillverkning av tryffeljuice och tryffelsåser. Redan i början på 1900-talet

    levererade man tryffel till den ryska tsaren Nikolaj II. Sedan Alain Godard, passionerad av allt som rör den kulinariska konsten, tog

    över företaget 1992 har det funnits med bland de allra frästa på den prestigefyllda marknaden för tryffel och tryffelpreparat.

    Beskrivning: 

    Märke: Chambon & Marrel

    Nettovikt eller volym: 130g.

    Produktionsland: Frankrike, Lot

    Innehåll: Griskött (origin Frankrike), grislever, ägg, svartatryffel (tuber melanosporum) 3%, salt, tryffelarom (hasselnötter).

    Förvaring: På en torr och sval plats

    Konservering: Se datum märkering på förpackningen. Men över 3 år på en torr och sval plats.  

    ----------------------------

    Näringsdeklaration per 100g:

    Energi 1812Kj/439kcal

    Fett 43g varav mättatfett 15g

    Kolhydrat 1g varav socker 0g

    Protein: 13g

    Natrium 1,33g

    Förvaring: På en torr och sval plats.

    Konservering: 2 år

Kunder som köpt denna produkt köpte också: