Finmalet Havssalt La Baleine 500g...
GRANDES GALETTES - Smördegskaka "pure butter" 135g Mère Poulard, Mont...
Palets citron - Smörkex med citron 125g. de la Mère Poulard, Mont...
PETITS BEURRES Smörkex "pure butter" 145g de la Mère Poulard, Mont...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV Jasmin 100g Enligt...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV BOMULLSBLOM 100g...
Fast tvål från Marseille med EKO sheasmör - DOFT AV citrus bergamote...
Les sablés - Mördegskex "pure butter" 125g de la Mère Poulard, Mont...
Parismonad - Lemonad med citron 33cl. Made in Paris
Parismonad - Mojito Lemonad 33cl. Made in Paris
Kökshandduk French Riviera Mått: 48x72cm Material: 100% bomull Made in...
Rouille (Stark aioli) En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar... Se också: Fisksoppa
Ölfisk soppa 400g. från les Terres Neuvas i Bretagne. Med brittöl 12%. En riktig traditionell fisksoppa där man tillsatt lite bretonsk öl som friskar upp och ger en fördjupad smak. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5 minuter.
Langustsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5 minuter.
Krabbsoppa 400g. med lite Cognac... från Courtin i Bretagne. En traditionellt tillagad soppa på strandkrabbor från Bretagne. En len och krämig velouté som värmer och piggar upp. Våra soppor tillagas utan tillsatser eller förtjockningsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Hummer bisque (soppa) 370ml. FG Vår lena och smakrika hummerbisque är en hommage till detta utsökta bretonska skaldjur. Vår hummerbisque tillagas på traditionellt vis med färska råvaror innan den konserveras. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5 minuter.
Havskräftsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En krämig och len kräftbisque som lyfter fram alla smakerna hos ett av våra mest uppskattade skaldjur: havskräftan. Vårt recept på kräftbisque innehåller garanterat inga färgämnen eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche......
Fisksoppa de l'Océan 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5...
Hel ansjovis i olivolja 100g från Conserverie Courtin i Bretagne. Våra sardeller tillreds på traditionellt vis, läggs i askar och täcks av ett tunt lager olivolja som lyfter fram alla smakerna i denna lilla fisk.