Torkad Karl-Johansvamp 25g Visa större

Karl-Johanssvamp 500g Godard

35605

Frankrike

Karljohanssvamp 500 g

Plockad i Syd-Väst Frankrike.

Bl.a gott till  stekt potatis, soppor, grytor...

Mer detaljer

  • TIPS:

    Blötlägg svampen i ljummet vatten i 15 minuter. Låt rinna av, lägg i kokande vatten och låt koka 10 minuter. Skölj och låt rinna av.

    Torkad Karljohanssvamp av högsta kvalitet - framhäver smaken på kokta grönsaker och sätter extra piff på buljonger och consomméer. Svampen är ett måste i en smakfull risotto!

    Användningsinformation:

    Lägg dem i rikligt med varmt vatten och låt dra i minst 15 Min.

    Krama ur svampen och skär den i bitar.

    Beskrivning:

    Märke: Chambon & Marrel

    Nettovikt eller volym: 500g

    Produktionsland: Frankrike, Lot

    Innehåll: Boletus Edulis Aereus.

    Förvaring: 36 månader På en torr och sval plats.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: