Espelette Chili Peppar AOP*...
La Tourangelle Sesamolja är en djupt aromatisk olja tillverkad av lätt...
Cognac gelé. Serveras till: anklever, ost och sås.
Le Paludier sel de Guérande grovt havssalt 1kg Upptäck den autentiska...
Dubaï choklad 65g med kadayif Bolci Upptäck en smak av lyx med vår...
Metallåda Tour de France 2025 - Fylld med Sablés de l'abbaye 315g En...
Musslor escabèche till apéritif (tapas) 100g. Fransk/Spansk inläggning med musslor i en marinad med vinäger... Jätte Gott till apéritif med ett vitvin som t.ex Sancet.
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Makrillfiléer 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Grillade sardiner med tomater & örter 115g Lou Ferrigno Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Bouillabaisse fisk och skaldjurssoppa från Provence. 2-3 personer. Nettovikt: 780ml Volym: 765ml