Marrons glacés Kanderade Kastanjer,...
Påminner om nyanserna av en Vermouth. Utseende: Bärnstensfärgad m...
Tillverkad av L’Apéritif No.1 och kompletterad med fina bubblor....
Parismonad - cola zero 33cl. Made in Paris
Citron- och ingefärsmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på...
Bergamottmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på Bergamott från...
Mandarinmarmelad 250g Le TreCastagne Dell`Etna gjord på mandariner från...
Musslor escabèche till apéritif (tapas) 100g. Fransk/Spansk inläggning med musslor i en marinad med vinäger... Jätte Gott till apéritif med ett vitvin som t.ex Sancet.
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner à la Nicoise med chili & paprika 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Makrillfiléer 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Nice i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Grillade sardiner med tomater & örter 115g Lou Ferrigno Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Bouillabaisse fisk och skaldjurssoppa från Provence. 2-3 personer. Nettovikt: 780ml Volym: 765ml