Beskrivning:
Märke: Macarong
Nettovikt eller volym: 240 gr.
Produktionsland: Stockholm, Stora Essingen
Innehåll: Socker, äggvita, mandelmjöl, crème fraiche, AOC smör från Normandie, havssalt från Guérande. Inga spår av nötter förutom i Cacahuète (jordnöt) och pistasch, liten mängd laktos i krämen (ganachen) från crème fraiche och smör.
Ingredienser:
Pistage: Ganache: Vispgrädde, glukos, pistagenötter, mjölkchoklad 37%, mörk choklad 70%, kakao bönor, kakao, smör, naturliga färgämnen.
Vanilj Ganache: Vispgrädde, glukos, vanilj, vit choklad 29%.
Skogsbär: Ganache: Hallon, mullbär, röda & svarta vinbär, blåbär, vispgrädde, socker, vit choklad 29%, kakaosmör, smör, citronjuice, naturliga färgämnen Choklad: Ganache: Vispgrädde, glukos, mörk choklad 70%, mjölkchoklad 37%, krossade kakaobönor, kakaopulver, kakaosmör.
Hallon: Ganache: Hallonpuré, fruktpektin, socker, vispgrädde, vit choklad 29%, smör, kakaosmör, citronjuice, naturliga färgämnen.
Karamell: Ganache: Vispgrädde, socker, smör, Guérande salt, vegetabiliskt fett, skummjölk, solroslecitin, citronjuice, karamell färg.
Lakrits: Ganache: Vispgrädde, socker, smör, Guérande salt, lakrits, glukos, vegetabiliskt fett, skummjölk, solroslecitin, citronjuice, naturliga färgämnen.
Macarons förvaras i kyl och håller då i ca. 10 dagar. Avsmakas rumstempererade, ta fram ur kylen minst 30 minuter innan de serveras.