Ny Rea! Confit de canard - Ankconfit 4/5 lår Delpeyrat Visa större

Confit de canard - Ankconfit 4/5 lår Delpeyrat

617152

Frankrike

Confit de canard - Ankconfit 4/5 lår Delpeyrat 1,5kg

Mer detaljer

Varan är tyvärr tillfälligt slut i lager

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 18 poänger. Din varukorg kommer att uppgå till 18 poänger som kan omvandlas till en kupong av 3.60kr.


189.00kr Inkl.moms

-40.00kr

229.00kr Inkl.moms

  • Caractéristiquesinkokt anka

    • Burk 1500 gr.
    • Konservering 970 dagar
    • 4/5 anklår
    • Ursprung Frankrike

    Innehåll

    Anklår, ankfett, salt.

    Ank confit (inkokt anka) är en vanlig rätt i Frankrike och finns att köpa på burk. Vi rekommenderar att äta med rött vin och kantareller.

    Näringsdeklaration per 100g:
    Energi 1280 kJ/308 kcal
    Fett 24g varav mättat fett 8,2g
    Kolhydrat >0,5g varav sockerarter >0,5g
    Salt 1,5g
    Protein 24g

    Traditionellt Recept :

    Confiterad anka serveras till Bordeauxvin: 

    Ta ut anklåren ur burken och tillaga dem i ugn eller stekpanan.

    I ugn : lägg ut delarna av den konserverade ankan på ett ugnspaller och placera en ugnssäker form eller plåt under för att samla upp det smältande fettet från ankan. Stek i ugn ca 15 minuter i 200°C tills ankan fått en fin, gyllenbrunfärg.

    I stekpanna: stek ankdelarna i fettet från burken på medelstark värm i ca 20 minuter tills de blivit gyllenbruna. Vänd dem efter halva tiden.

    Servera med gröna bönor, stekt potatis, svamp och rött vin från Bordeaux t.ex Bordeaux, Bordeaux supérieur, eller Saint Emilion, Bergerac.