18160
Frankrike
Confiterad Anka 12 lår.
Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.
VINTIPS:
La Croix Cantenac Saint Emilion 78853
Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Varan är tyvärr tillfälligt slut i lager
Varning: Sista varan i lager!
Tillgängligs datum: 2017-11-27
Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 65 poänger. Din varukorg kommer att uppgå till 65 poänger som kan omvandlas till en kupong av 13.00kr.
Caractéristiques
IGP - Indication Géographique Protégée, attesterar om ursprungsregionen för vissa specialiteter.
Ank confit (inkokt anka) är en vanlig rätt i Frankrike och finns att köpa på burk. Vi rekommanderar att äta med rött vin och kantereller.
Se andra produkter från Labeyrie
Traditionellt Recept :
Confiterad anka med Bordeaux vin:
Ta ut anklåren ur burken och tillaga dem i ugn eller stekpanan.
I ugn : lägg ut delarna av den konserverade ankan på ett ugnspaller och placera en ugnssäker form eller plåt under för att samla upp det smältande fettet från ankan. Stek i ugn ca 15 minuter i 200°C tills ankan fått en fin, gyllenbrunfärg.
I stekpanna: stek ankdelarna i fettet från burken på medelstark värm i ca 20 minuter tills de blivit gyllenbruna. Vänd dem efter halva tiden.
Servera med gröna bönor, stekt potatis, svamp och rött vin från Bordeaux t.ex Bordeaux, Bordeaux supérieur, eller Graves.