Ankconfit 12 lår Visa större

Ankconfit 12 lår

18160

Frankrike

Confiterad Anka 12 lår.
Det är lätt att göra vardagsmaten till en festmåltid! Fransk gastronomi på 15 minuter med recept för alla smaker.

Recept

VINTIPS:

Chateau Lauduc rouge 79439

La Croix Cantenac Saint Emilion 78853

Origin: Syd-Väst (se alla produkter)

Mer detaljer

Varan är tyvärr tillfälligt slut i lager

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 65 poänger. Din varukorg kommer att uppgå till 65 poänger som kan omvandlas till en kupong av 13.00kr.


650.00kr Inkl.moms

  • Caractéristiquesinkokt anka

    • Låda 3825 gr.

    • Konservering 970 dagar

    • 12 anklår

    • Syd-Väst av Frankrike

    IGP IGP - Indication Géographique Protégée, attesterar om ursprungsregionen för vissa specialiteter.

    Ank confit (inkokt anka) är en vanlig rätt i Frankrike och finns att köpa på burk. Vi rekommanderar att äta med rött vin och kantereller.

    Se andra produkter från Labeyrie

    Traditionellt Recept :

    Confiterad anka med Bordeaux vin: 

    Ta ut anklåren ur burken och tillaga dem i ugn eller stekpanan.

    I ugn : lägg ut delarna av den konserverade ankan på ett ugnspaller och placera en ugnssäker form eller plåt under för att samla upp det smältande fettet från ankan. Stek i ugn ca 15 minuter i 200°C tills ankan fått en fin, gyllenbrunfärg.

    I stekpanna: stek ankdelarna i fettet från burken på medelstark värm i ca 20 minuter tills de blivit gyllenbruna. Vänd dem efter halva tiden.

    Servera med gröna bönor, stekt potatis, svamp och rött vin från Bordeaux t.ex Bordeaux, Bordeaux supérieur, eller Graves.